Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés

1hónapja járok a barátommal.

Előtte már volt 2 komolyabb kapcsolatom, de ilyet még sosem éreztem: olykor megnézem a régi képeit közösségin (és bár nincs alatta semmilyen félreérthető vagy exes komi)és ha valami csaj írt alá hogy "pl jó kép" egyből bizsereg a gyomrom, ideges leszek, remeg a kezem, és annyira felspanolom magam, hogy elkezd keveregni a gyomrom és szédülök. És utána beletelik legalább 10percbe, mire lehiggadok. Miért van ez?

2013. febr. 25. 17:59
 1/4 A kérdező kommentje:

egyszerűen annyira felidegesítem magam minden ilyen apróságon, hogy alig tudok lehiggadni.

Pl megnéztem az egyik csajszi adatlapját és még anno 2éve írt neki a barátom a szülinapja alkalmából hogy "Isten éltessen drága XY" Szerintem nem az exe, meg semmi, mivel barátom 21 éves, a csaj meg 33. Csak azon is úgy felnyomtam az agyam, hogy még most is remeg a kezem.

De mitől van ez? Más is szokott ilyesmit érezni??

2013. febr. 25. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert fél attól, hogy elveszíted, félsz, hogy egyedül maradsz.

Ha így folytatod, be is fog következni.

2013. febr. 25. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
jav: félsz
2013. febr. 25. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez a probléma. Állandóan féltékenykedek. Ha egy csaj hozzászól a barátomhoz már legszívesebben úgy megtépném, hogy egy életre elmenne a kedve a pasizástól holott egyátalán nincs okom rá hogy féltékeny legyek, és ami mégrosszabb, hogy fokozatosan egyre jobban felidegesítem magam, és a végén már ott tartok hogy azon bőgök, hogy "Miért csalt meg?" Miért hagyott el"? "Miért nem szeret?" holott ezek meg sem történtek.

Azt tanácsolom, hogy ha kezdesz ideges lenni akkor ne fojtasd tovább a gondolatmenetet, csak próbálj lehiggadni, és ne nézegesd állandóan azt, hogy kinek milyen kommenteket ír. Az az ő dolga, és ha megcsalna akkor tutira nem közösségi oldalakon fog. Ezen csak folyamatosan hergeled magad és a végén be fog következni, amitől a legjobban félsz, hogy elhagy.

2013. febr. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!