Féltékeny vagyok egy csecsemőre?
Kb 2 hónapja született meg a kistestvérem(lány) és mindenki őt imádja. Még a barátom is mindig vele foglalkozik én meg le vagyok ejtve. Értem én,hogy egy baba fontos de ők nagyon túlzásba viszik nekem meg rosszul esik. Mit tegyek?
22/ L
Csak egy kisbaba! Persze hogy törődni kell vele! Hiszen még picike. Te viszont már egy felnőtt (???) nő vagy és nem éppen féltékenységet kéne érezned.
Féltékeny vagy mert a barátod foglalkozik a babával? Ha komoly a kapcsolatotok, akkor inkább boldognak kéne lenned.
"Nőlj fel!"
XD Tanulj meg helyesen írni!
Örülj neki és foglalkozz Te is vele, közösen a barátoddal! Mi örülnénk egy ilyen lehetőségnek :)
21/L
Nevetséges vagy,ha 12éves lennél még meg is értenélek! Akár a te gyereked is lehetne a korod miatt.
Igaza van a többieknek,nőj fel végre!!!
Nem hiszem, hogy a kérdező hisztis lenne. Az minden korban rossz érzés, ha hirtelen senki sem törődik vele. Gondolom, hogy nem akar a babának rosszat meg nem úgy mutatja ki azt, hogy ez bánjat őt, hogy őt le sem tojják, mint egy 10éves. Egy 22 évesnek is szüksége van a szüleitől arra, hogy néha mondjanak neki egy jó szót, vele is foglalkozzanak.
Kérdező, sztem mondd el mkinek, hogy úgy érzed, elhanyagolnak. De nem hisztizve, dühösen, hanem higgadtan. Biztos nem direkt csinálják, csak elfelejtik, vagy eszükbe sem jut, hogy szükséged van vmire, nem sokra, hanem mondjuk hogy leüljetek egy teára beszélgetni vagy veled is foglalkozzanak egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!