Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért emlegeti az exbarátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért emlegeti az exbarátnőjét?

Figyelt kérdés
Akivel randizgatok, 8 éve ismerjük egymást. Sok közös ismerősünk van, az egyik a volt barátnője, vele 3 évig jártak. Már randin is szóba került a csaj, hogy ilyen-olyan, meg hogy most ki a pasija, mit dolgozik stb. Nem az hogy zavar, mert tudom hogy anno ő szakított a lánnyal, de miért téma? 2 éve szakítottak, azóta neki is volt már nője, most ugye velem randizgat, a lány is kapcsolatban van mással, de mégis.
2013. febr. 25. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami parázslik ott még.
2013. febr. 25. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
2 alkalommal is szóba került.
2013. febr. 25. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondod?

Mert ha ő szakított a lánnyal, ráadásul 2 éve, miért foglalkozik még most is vele? Tud róla mindent, meg még beszél is róla.

2013. febr. 25. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan hülyeség... miért ne hozhatná fel a volt barátnőjét? Nem tudtok miről beszélni, vagy ő nem tud más sztorit csak azokat amiket együtt átéltek esetleg ő is röhög a csajon, h most éppen kivel van stb... Én velem rengeteg dolog történt, úgy hogy a volt barátnőmmel együtt voltunk és azokat a sztorikat szoktam mesélni a barátnőimnek és ők sem veszik úgy, h fú én még az exemért rajongok... csupán elfogadják, hogy mivel vele voltam nap mint nap vele történtek események és azokat tudom mesélni, szerintem elég tré lenne, ha k*ssba ülnétek egymással szemben :) de te tudod...
2013. febr. 25. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sokat beszélek a mostani páromnak a volt partenemről, de azért mert nagyon sok rossz emlékkel távoztam abból a kapcsolatból, sok mindent nem dolgoztam fel, és mondhatni amolyan terápiát folytatok a mostani fiúmmal. Érzi ő, hogy teljesen érzelemmentesen beszélek az exről, és olyan dolgokat mondok el, amik teljesen bizalmasak, és egyszerűen ki kell mondanom ahhoz, hogy elengedjem azt az emléket.

Az én esetemben pl erről van szó, amikor az exről beszélek. Lehet a te partnerodnál is van valami hasonló. :)

2013. febr. 25. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is sokat emlegetem az exemet,de csak mert sok dolgot csináltam vele,és azért.Nem a nő miatt,vagy mert hiányozna,csak emlékek.

De randin,soha nem emlegetném az előzőket.

Az szemétség,főleg hogy 1 másodperc alatt félre érti a csaj.

A felemlegetés módja sem mindegy.pl:emlékszem,ezt utoljára ezzel a csajjal csináltam.VAGY van ez a csaj,és vele ez van most.

Azért nem mindegy.A te esetedben,mert hiányzik még neki.Vagy te nem jelentesz neki annyit,hogy tiszteljen meg vele,hogy nem emleget exeket.

2013. febr. 25. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!