Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim tiltanának a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim tiltanának a barátnőmtól, mert azt hiszik, hogy sátánista, hogy magyarázzam el, hogy nincs igazuk?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 06:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#11 vok: #18-ra: eddig sátánista volt, most drogos? Ha jársz templomba és figyelsz is, tudhatod, hogy minden olyan ami nem egyztethetö össze a vallásotok elöirásával az elitélendö. Ha nem igy tesztek ti is bünösök vagytok. Szüleid ezt nem vállalják.
2013. febr. 25. 11:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te minek jársz templomba?

Semmi értelme. Aki ilyeneket ír,mint a kommentjeidbe te az nem jó keresztény, és nincs is értelme oda járni.

Azért mert megkereszteltek, még nem jelent semmit. Mit teszel, az számít. Aki így beszél a szüleiről, az milyen keresztény?

2013. febr. 25. 12:39
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a szüleid szánalmasabbak-e vagy a barátnőd. Nagy pofon járna mindegyiküknek. Bár ez csak az én véleményem. :D

Amúgy ettől a kérdéstől függetlenül, általánosságban ahhoz szokj hozzá, hogy a felnőtté válásod során egyre több és több dolog lesz, amiről kialakítasz egy észérvekre, vagy épp tapasztalatokra alapozott véleményt, amit a szüleid szűklátókörűen el fognak utasítani. Meggyőzni őket vszeg sosem fogod, inkább az a kérdés, hogy lesz-e olyan erős személyiséged, hogy kitörj egyedül ebből a moslék nevelésből, és lesz-e belőled felvilágosult, egészséges erkölcsű, a szívét és az eszét is normális keretek között követni tudó ember, vagy pedig végül olyan leszel-e, mint a szüleid. :)

2013. febr. 25. 13:31
 24/26 A kérdező kommentje:
Aki pogány, az sátánista, aki sátánista, az drogos, ez a szüleim véleménye. Ha ezt jelenti jó kereszténynek lenni, akkor nincs okom arra törekedni, hogy az legyek. A hit azért van, hogy utat mutasson és lelki megnyugvást hozzon, nem pedig azért hogy szegregálja az embereket. Hívő ember vagyok és emellett szerelmes is és úgys gondolom, hogy akettőnek köze nincs egymáshoz. Furamód a barátnőm szülei fel sem hozták még a témát és valószínüleg nem is fogják, mert ők vannak olyan inteligensek, hogy tudják, hogy a hit magánügy.
2013. febr. 25. 18:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát itt nem emberek válaszolnak?! Még hogy pofont adnál a szüleidnek? Hát milyen ember vagy te.

Te kérdező meg szintén milyen ember vagy, hogy itt mindenki előtt mondod a szüleidre, hogy nem intelligensek.

Te mennyire vagy intelligens, hogy ilyeneket mondasz a szüleidről?

Szégyelld magad!

Mondja ezt neked egy 19 éves lány, Boglárka

2013. febr. 25. 20:03
 26/26 A kérdező kommentje:
Amint bocsánatot kérnek a barátnőmtől, én is bocsánatot kérek tőlük, hogy itt ilyeneket írtam. Nekik ugyanis én nem mondtam semmit, ellenben ők! Csalódtam bennük.
2013. febr. 25. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!