Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim tiltanának a barátnőmtól, mert azt hiszik, hogy sátánista, hogy magyarázzam el, hogy nincs igazuk?
2# Azért ha gyerekem 18 alatti had én döntsem már el mit, hol, mikor és hogyan...
De ha a kedves kérdező 18 feletti akkor tényleg a beszélgetés marad. Bár a szülők sem ok nélkül paráznak szerintem. A csajszi mennyire ad okot aggodalomra? Ha úgy öltözik akkor nagy esély van rá, hogy valami hibádzik a picilány fejében. És ez arra is enged következtetni, hogy bőven gyerek korban vannak még, ami ugyan csak a szülői beleszólást eredményezheti...
Kedves Apu /Anyu!
Nagyon rosszul látjátok, a Pista egyáltalán nem sátánista!
Fiú létére csak azért sminkeli magát hófehérre, mert napallergiás. Ezért kell vörös színű kontaktlencsét is hordania és ezért van feketére rúzsozva a szája is, hogy ne égjen le!
A nyelvében, a szemöldökében, a szemhéjában, az orrában és a mellbimbójában lévő piercingeket is félreértitek, a szegény nemrég meghalt nagymamájától maradt egyetlen öröksége és nagyon szerette Rozi nénit, ezért hordja őket folyamatosan. A temetőbe is ezért jár ki napjába háromszor és gyújt annyi gyertyát Rozi néni sírjánál!
Az öltözködése miatt sem kéne őt piszkálni, szegény csalódból származik, édesapja becsületes bőrműves, kutyanyakörveket gyárt és hát nincs sok pénzük, ezért a selejtes darabokat odaadja a Pistának, hogy azt hordja a nyakán sál helyett, illetve a kezén.
Az a pentagram meg csak azért van a mellkasára tetoválva, mert kiskorában ráesett egy kommunista csillagra, aminek ott maradt a nyoma, majd mellkason dobták egy csatornafedéllel, aminek szintén. És ilyen nyoma maradt.
De higgyétek el, nagyon jó ember, engem sem szokott sokat verni és már alig hetente háromszor fenyeget meg, hogy bemutat áldozatként Cthululu-nak. De erről csak a hányatott gyerekkora tehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!