Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim tiltanának a barátnőmtól, mert azt hiszik, hogy sátánista, hogy magyarázzam el, hogy nincs igazuk?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 06:17
11/26 anonim válasza:
Korod??? Te vallásod? Szüleid vallása?
12/26 anonim válasza:
Jesszusom xd Akkor írd be a wikipediára hogy sátánizmus és olvastasd el velük. Igazából jobban járnak a sátánizmussal, mert semmi extrát nem ír le. Nem tudom ettől mért kell beparázni.
13/26 A kérdező kommentje:
16 vagyok és katolikus, de engem annyira nem érdekel.
2013. febr. 25. 10:31
14/26 anonim válasza:
A Biblia szerint ez nem sátánizmus, hanem bálványimádás ... Bár az ő szempontjukból ez lényegtelen azt hiszem ...
15/26 anonim válasza:
#11 vok. Szüleid vallását nem irtad. Szüleid ill. te mennyit tartotok be a hitetek elöirásaibol? (Picit részletesebben.)
16/26 A kérdező kommentje:
Ők katolikusok, ezért vagyok én is az. Járunk templomba.
2013. febr. 25. 10:38
17/26 anonim válasza:
Nekem meg meg van a külön véleményem rólad!
Ilyent mondani a szüleidről, hogy begyepesedtek.
Egy bunkó vagy! Egy bunkó sátán!
18/26 A kérdező kommentje:
Mert tőlük nem bunkóság drogosnak kikiáltani valakit, akit nem is ismernek, ugye?
2013. febr. 25. 10:58
19/26 anonim válasza:
A vallás egy nagy hülyeség és aki vallásos azt felakasztanám.
20/26 anonim válasza:
Hüüüdenagyarc vagy #19. Könnyen osztogatod a kötelet. Te aztán tudod a tutit. Tettél már valami jot is életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!