Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarazzam el neki, ugy, hogy vegre meg ertse?
Van baratom 1.5 eve.Jo par honapja azon veszekszunk minden nap,hogy ne mennyunk sehova.En szeretnek menni bulizni,o pedig sosem akar,vegul mindig elmegyunk,de egesz vegig veszekszik velem,szoval nem tudom magam elereszteni ja es,ha megyunk akkor biztos,hogy nem oda ahova en is szeretnem.
Pl egesz heten mondta nekem,hogy oke megyunk penteken ahova akarod.Tegnap volt nallam semmi baja nem volt,bar emlitette hogy neki nincs kedve menni sehova,hanem szombaton oda ahol az o tarsasaga van,de azert elmegyunk.Erre amikor haza ert ir nekem egy sms-t ,hogy ma meg sem megyunk sehova,mert lazas es nem tud aludni-.- Hat ezt senki nem hiszi el..Nagyon kiakaszt.Magam pedig sosem enged..Nem erti,hogy fiatal vagyok meg 17 eves vagyok o pedig 18
Titeket az Isten is egymásnak teremtett, pontpontpont. Amúgy meg first world problem.
Remélem az első mondatot kifejtés nélkül is megérted!
Az nem jutott eszedbe, hogy ő NEM SZERETNE más társasághoz menni, mint amiben jól érzi magát? Vagy, hogy külön menjetek bulizni? Ennyire bonyolult/megoldhatatlan?
Ne a saját dolgaidat próbáld ráerőltetni, hanem keress olyan pontot, ami mindkettőtöknek megfelel, vagy ha nem, akkor ilyen téren nem kéne összeragadnotok. Menjetek külön bulizni és PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!