Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan magyarázzam meg?
Figyelt kérdés
Barátomnak véletlenül üzenetben kicsim helyett ricsimet írtam, és ezen kiakadt. Csak véletlen volt, de nem tűnik túl valószínűnek, ezért gyanakszik. (nem Ricsi a neve)2013. febr. 21. 23:03
1/9 anonim válasza:
Hát, valljuk be, a klaviatúrán elég messze van a két betű egymástól! De én biztos nem akadnék ki ilyenen.
2/9 anonim válasza:
Akkor van gáz, ha az előző pasidat Ricsinek hívták. :D
4/9 anonim válasza:
vagy a párhuzamosan jelen lévöt :)
5/9 A kérdező kommentje:
Egy Ricsi ismerősöm sincsen, csak elírtam. A probléma az, hogy eléggé hihetetlenre sikeredett.
2013. febr. 21. 23:10
6/9 anonim válasza:
Hihetetlenre sikeredett? Nagybetűvel írtad a Ricsit? Mert van különbség:
Szeretlek ricsim
Szeretlek Ricsim
A második már korántsem lehet véletlen.
7/9 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy igazából Ferit akartál írni :)
Amúgy biztosítsd róla,hogy nincs aggódni valója.
8/9 A kérdező kommentje:
Kisbetűvel írtam.
2013. febr. 21. 23:19
9/9 anonim válasza:
Az a baj minél jobban magyarázod, annál rosszabb. Elmondtad és kész. Mondjuk mi volt a fejedben nem tudom, lehet ő is csak erre kíváncsi, mert lát bele. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!