Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok az egyedüli?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyedüli? Nehezen tudom elhinni.

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt írja, hogy soha nem csalta meg a párját, soha nem tenne ilyet, csak őt csalták meg, stb. Én több mint egy éve vagyok a barátommal, kétszer is megcsaltam, nem vagyok rá büszke, nem tudja, nem is akarom, hogy megtudja, mert szeretem és vele akarok maradni, de nem kizárt, hogy megcsalnám többször is, ha úgy adódik. Ha megtudnám, hogy ő megcsalt, biztos szakítanék vele. Még egyszer hozzá teszem nagyon szeretem, és el sem tudnám képzelni nélküle az életem.
2013. febr. 24. 23:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
egy csók számomra nem megcsalás a férekúrás az de írtad h lehet megcsalod töbször is akk töbször fogsz csókolózni ha úgyalakúl meg más mit tud jobban csókol vagy mi ??
2013. febr. 25. 00:20
 22/28 anonim ***** válasza:

Biztos nem te vagy az egyedüli lehetnek még így többen is. Nekem ez nem fér bele, az biztos.

Egyet azért megjegyeznék az egyik hozzászólásoddal kapcsolatban: nem vagyunk egyformák az biztos, de attól még, hogy valaki nem csalja a párját, nem feltétlenül álszent.

2013. febr. 25. 01:04
 23/28 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem te vagy ilyen egyedül, de attól még vannak sokan akik nem tennék meg. Én pl sosem csaltam meg senkit, és nem is tudom felfogni mi ebben a nehéz, nekem ez természetes. Amúgy meg valóban elég álszent a viselkedésed. Ha szereted akkor miért kell neked más? Nem állatok vagyunk hogy ne tudjuk visszafogni magunkat. De ő nem csalhat meg? Elég éretlen hozzállás.
2013. febr. 25. 01:53
 24/28 Pretty Ballerina ***** válasza:
Mindfuck.
2013. febr. 25. 03:25
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
mi köze annak ,hogy itt senki nem csalta meg a párját? te meg igen. ha volt hozzá gerinced, legyen gerinced elmondani is. vagy dob vagy nem.
2013. febr. 25. 08:01
 26/28 anonim ***** válasza:
értelmes gondolatmeneted van, ribizlikém..
2013. febr. 25. 09:04
 27/28 anonim ***** válasza:
remélem rájön mihamarabb, hogy milyen ember vagy és elhagy, te pedig magányos maradsz egész életedben.
2013. febr. 25. 09:05
 28/28 aszomszedneni ***** válasza:

Szerintem a "kérdező" nincs tisztában a szavak jelentésével, mint úgy általában a mai fiatal nők többsége.

Te a Párodat egyrészről nem szereted ! (maximum jobban kedveled , mint a többi lehetőséget )

Másrészről , hogy a b.dös lóf.szba mondhatsz olyat , hogy

"el sem tudnám képzelni nélküle az életem" , ha egyszer kapva kapsz a lehetőségeken , hogy mással lehess ?

2013. febr. 25. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!