Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok az egyedüli?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyedüli? Nehezen tudom elhinni.

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt írja, hogy soha nem csalta meg a párját, soha nem tenne ilyet, csak őt csalták meg, stb. Én több mint egy éve vagyok a barátommal, kétszer is megcsaltam, nem vagyok rá büszke, nem tudja, nem is akarom, hogy megtudja, mert szeretem és vele akarok maradni, de nem kizárt, hogy megcsalnám többször is, ha úgy adódik. Ha megtudnám, hogy ő megcsalt, biztos szakítanék vele. Még egyszer hozzá teszem nagyon szeretem, és el sem tudnám képzelni nélküle az életem.
2013. febr. 24. 23:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
na ilyen barátnő se kéne, ribanc vagy kérdező, és örülj ameddig ki nem derül, remélem a barátodnak kinyílik majd a szeme
2013. febr. 24. 23:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác, komolyan sajnálom!
2013. febr. 24. 23:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, vannak, akik ha tényleg nagyon szeretik a párjukat, képtelenek lennének megcsalni. Akármennyire is szép, szexi nő próbálkozik, és akármekkora is a csábítás, de nem tennék meg. Ezt hívják hűségnek. Attól, mert te nem ismered ezt az érzést, még létezik.
2013. febr. 24. 23:50
 14/28 anonim ***** válasza:
de akk mért csalod meg azt nem értem ? ha elsem tudod képzelni vele az életed akk mért kockáztatsz akkor valami nem jó ?? ha ő csalna meg mért szakitanál még úgy is tartozna egyel nincs lekiismerettfurdalásod ?
2013. febr. 24. 23:50
 15/28 anonim ***** válasza:
valami nem igaz ! vagy az egész
2013. febr. 24. 23:53
 16/28 anonim ***** válasza:
Itt valami sántít. Vagy a kérdező nem normális és beteg az agya.
2013. febr. 24. 23:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért fura, mert dugok mással, hazamegyek aztán dugok az otthonival? Mind a kettő csak szexkapcsolat? Te nem szereted, ne haragudj. Tudod nekem a pofámra lenne írva, sajnos onnan minden leolvasható. Ha valaki megteszi, a viselkedése megváltozik, Te sem lehetsz különb e téren. N
2013. febr. 25. 00:00
 18/28 anonim ***** válasza:
A kérdező csak arra akar utalni,h sok itt az álszent,amivel egyetértek.
2013. febr. 25. 00:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Amit leírtam színigaz. Lehet ribancozni, ez van... Nem a pénzéért vagyok vele, nincs neki... Nem tökéletes a kapcsolat, sok a vita, sok mindenben nem értünk egyet, sokat aggódom, hogy megcsal-e stb. De nagyon szeretem.
2013. febr. 25. 00:01
 20/28 A kérdező kommentje:
Én legalább itt nem álszenteskedek, és nem dugtam félre, csak csókról van szó.
2013. febr. 25. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!