Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok az egyedüli?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyedüli? Nehezen tudom elhinni.

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt írja, hogy soha nem csalta meg a párját, soha nem tenne ilyet, csak őt csalták meg, stb. Én több mint egy éve vagyok a barátommal, kétszer is megcsaltam, nem vagyok rá büszke, nem tudja, nem is akarom, hogy megtudja, mert szeretem és vele akarok maradni, de nem kizárt, hogy megcsalnám többször is, ha úgy adódik. Ha megtudnám, hogy ő megcsalt, biztos szakítanék vele. Még egyszer hozzá teszem nagyon szeretem, és el sem tudnám képzelni nélküle az életem.
2013. febr. 24. 23:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Ribanc! Mi a kérdés?
2013. febr. 24. 23:41
 2/28 ájszíjú ***** válasza:
100%
Eleg fura a gondolatmeneted
2013. febr. 24. 23:42
 3/28 anonim ***** válasza:
Ha valakit igazán szeretsz azt nem csalod meg!!!!!
2013. febr. 24. 23:43
 4/28 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy jön a ribancozás, a gondolatmenetről meg csak annyit, hogy ő is azonnal szakítana, ha megtudná, hogy megcsaltam.
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
De gáz vagy :)
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
tényleg ribanc vagy...
2013. febr. 24. 23:45
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értem hogy ezzel mit akarsz kérdezni. nekem spec nincs mit bevallani mivel tényleg sohasem csaltam meg egyik pasimat sem. Viszont nem értem hogy miért csalod meg a pasid ha szereted, vagy hogy mondhatod hogy szereted ha többször is megtetted már. Nekem ez személy szerint magas, a szeret része a tisztelet is, nem b@szom át azt akit szeretek mert tudom hogy fájna neki.
2013. febr. 24. 23:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a lófa.szt! Csak félsz, hogy egyedül maradsz és sokkal könnyebb a meleg szarban üldögélni mint újat keresni. Ragaszkodás az nem szerelem. Joga lenne tudni, hogy egy hazug gerinctelen alak a "barátnője".
 9/28 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy szakítana veled.. az a baj hogy nem érdemled meg..
 10/28 anonim ***** válasza:
nagyon szereted a pénzét mi?
2013. febr. 24. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!