Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet elhinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet elhinni, hogy van aki mindent megtesz, mégse kell a kutyának se?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 18:01
1 2
 1/11 ASOT ***** válasza:

tudod mit? elhiszem neked!

Ha! elmondod mi mindent tettél meg eddig?

És hol? és hány lánynál?

2012. szept. 22. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Én elhiszem .Most boldog vagy?
2012. szept. 22. 18:07
 3/11 A kérdező kommentje:

én vagyok a lány.

és itt mindig jönnek a külsővel.hát megvolt, hordok szép ruhákat, ápolt vagyok, tornázok,

de pasikat leszólítani nem fogok, mégiscsak én vagyok a lány.

és komolyan mondom nincs velem nagy gond, vagyis nem volt, mert már az agymra ment, hogy senkinek se kellek.

2012. szept. 22. 18:13
 4/11 ASOT ***** válasza:

hány éves vagy és hány pasinál próbálkoztál, azaz kezdeményeztél te magad?

és hol?

és eddig senki sem figyelt fel rád mármint pasi?

vagy volt csak nem tetszett?

2012. szept. 22. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:

23 vagyok, olyan volt, aki tőlem akart, az is még 16 éves koromba, azóta semmi :( hát nagyon jó érzés :S, dehát nem jött be.most mégis mit kellett volna tennem?

olyanok akik nekem tetszettek, azoknak én nem.nem ertem miért nincs olyan , hogy kölcsönös lenne az érdeklődés.

ja és baráti társaságban szoktam, bulikba nem nagyon.

2012. szept. 22. 18:19
 6/11 ASOT ***** válasza:

pedig az esetek 50%-ban kölcsönös szimpátia után megy oda a pasi vagy a nő, legtöbbször a pasi.

a másik 50%-ban meg csak úgy ha megtetszik neki és na próbáljuk meg háátha....

lehet h el kéne szakadnod a baráti társaság miatt ismerkedést tekintve. és máshol ismerkedni ahol sok ember van, ahol sokan járnak fel alá. akár üzletek vásárlóközpontok hiper meg szupermarketek plázák, vagy kávézók ...

2012. szept. 22. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Kép nélkül nem sok esély van arra hogy segíteni tudunk

Azt is jó lenne tudni hogy hol próbálsz ismerkedni

2012. szept. 22. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is 23 vagyok, nem vagyok csúnya és 1,5 éve nincs senkim, nem is keresek senkit görcsösen. Nagyon jól elvagyok a barátnőimmel, eljárunk bulizni, kávézni, mozizni... Nem is mentem eddig oda senkihez, ezután sem fogok. Egyedül is nagyon jól el lehet lenni, nem értem, miért "muszáj" lennie egy pasinak is.
2012. szept. 22. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:

"olyanok akik nekem tetszettek, azoknak én nem.nem ertem miért nincs olyan , hogy kölcsönös lenne az érdeklődés."

Ez nálam is így van, csak én F/20 vagyok

Eddig 4 lányról biztosan tudom hogy tetszettem, de nekem egyik sem jött be, viszont több lány is tetszett/tetszik, de hát ott nem sok esélyem van:)

Egy lánynál viszont furcsa azt hallani hogy nem kell a kutyának sem, mert akkor ott vagy külsővel van gond, vagy valami nagyon komoly baj van a belsővel. Bár írásodból ítélve normális vagy, külsődet pedig még nem láttam.

Ha gondolod írok véleményt üzenetben, egy kép után :)

2012. szept. 22. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Most akkor döntsed el,hogy "kutyának Se kellesz" vagy csak neked megfelelőnek nem. Hidd el van aki tényleg az előbbi státuszba van. Ez van az élet nem olyan,hogy mindenki találkozik álmai párjával, és egy farkasszem párbajba már eljegyzik egymást.
2012. szept. 22. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!