Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiba volt?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal egy hónapja, én még mindig nagyon szeretem...tartom vele a kapcsolatot mert nem tudom nélküle elképzelni az életem...Ő 8 évvel fiatalabb, most 22. Nagyon nagy szerelem volt közöttünk, amolyan első látásra. És én tudom hogy ő az igazi, már majdnem 3 éve voltunk együtt. Rengeteg mindenen mentünk keresztül együtt, sok sok családi tragédia nekem is neki is, mindig kitartottunk egymás mellett. Szóval az úgy történt hogy meghívtam vacsorára mert névnapja volt és gondoltam meglepem, mert nagyon szereti a főztömet, azt mondja szegény anyukája rémesen főz- ami igaz, mert volt részem benne- és a vacsi végén odabújtam hozzá és megmondtam neki mennyire hiányzik és hogy még mindig szeretem.Komolyan ha hiszitek ha nem lefogytam azóta 5 kilót mióta szakítottunk, nem tudok a mai napig rendesen aludni. Lényeg a lényeg hogy ő közölte velem hogy sajnálja, de már nem szeret- azt mondja elmúlt a szereelm, de én is hiányzom neki és főleg a testi kapcsolatunk a simogatásaim a szex...nekem több se kellett, lefeküdtem vele. Isteni volt, nagyon a kedvemben járt csodálatos estét töltöttünk együtt. De utána azt mondta időt kér, mert nem tudja eldönteni hogy most csak a szex hiányzik neki vagy más is...engem meg megöl az ideg..mit tegyek??azelőtt szinte naponta találkoztunk, most meg ha egy héten egyszer látom az már sok...
2013. febr. 24. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Most erre mit lehet mondani? Ha tényleg olyan jól főzöl, küldj egy fotót magadról és ha bejön felkereslek. Ha más nem, korban jobban passzolnék :P

Amúgy, felejtsd el! Mégis mit akarsz egy gyerektől?

2013. febr. 24. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:

várj

nála a labda!

2013. febr. 24. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!