Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiba volt elmondanom neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt elmondanom neki?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy srácba, kegyetlenül. Egy baráti társaságunk van, és egy ivászat alkalmából kikotyogtam, de nem volt egyértelmű, kiről meséltem. A csávó onnantól nem írt vissza fb-n, rám sem nézett a találkozók alatt, - nem úgy, mint eddig: csomót szemeztünk mindig, meg folyton összenevettünk a többiek hülyeségén - látszólag baromi kínosan érezte magát. A legjobb haverjával már 12 éve ismerjük egymást, és bár csak most ismerkedtünk meg 9 év szünet után, azonnal tudtuk, hogy megértjük egymást. Csongor rájött, mi a helyzet - csak várta, hogy megnyíljak neki. Meg is tettem, nem tudtam kihez forduljak - mert közben Beni a legjobb barátnômet kezdte ostromolni, akinek szintén bejön a srác, bár tudja, hogy szeretem. Csongor segített kilépni a helyzetbôl, Beni elhitte, hogy nem róla beszéltem, és a legjobb barátnômmel sem dumálnak már. Folyamatosan bíztat, hogy fogunk mi még Benivel találkozni próbák alatt ( mert hogy zenekarunk is van ). Csongi azóta folyton ír nekem. Amikor nagyon magam alatt voltam, azt mondta 'a legjobb mód arra, hogy elfelejts valakit, az az, hogyha mással kalandozgatsz egy kicsit'. Kvázi az egész beszélgetés alatt nekem az jött le, hogy magát ajánlja fel... Egyébként közös fotózásokon is mindig valahogy sikerül nagyon gyengéden átkarolnia... Közben persze barátnôje van, és nem nyomul intenzíven, csak hát érzem, hogy.. akar tôlem valamit. És bár tudom, hogy nem bántana, de elég kicsapongó életet él, ha tudjátok mire gondolok. Na most akkor hogyan tovább?

Én 16/L Csongor 18, Beni 17.

2013. jan. 24. 15:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak hogy pontosítsak a kérdésen: HIBA VOLT CSONGORNAK ELMONDANI?
2013. jan. 24. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen!!am kerdezhetek vlmit? :D
2013. jan. 24. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Háát... Csongor jól néz ki? :D
2013. jan. 24. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:

:D

Nem fogok vele összejönni, mert túl vad hozzám, és mert van barátnôje, és mert én másba vagyok szerelmes...

2013. jan. 24. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!