Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bennem van a hiba, ha 22 évesen nem volt még barátnőm és évente csak 1-2 lánnyal ismerkedek meg közelebbről?
Én nem nevezném hibának! Neked valamiért így alakult az
életed. Van ilyen. Próbálj meg kimászni belőle. Bár ezt
mondani könnyű csak. Tudod, én is régen egyedül vagyok.
Megpróbálkoztam a társkereső oldalakkal. De amit én ott a
nőktől kaptam, még nem hevertem ki. Az Isten pénze nem
lenne elég nekik, miközben egyik-másik úgy néz ki, hogy nem mennék vele végig az utcán, mert olyan ronda szegény!
De azért megpróbálkozhatsz ezzel is. De ha bántó levelet
kapsz, töröld le, ne foglalkozz vele!
Azt csak te tudhatod, hogy benned van e hiba, én 23 vagyok nekem se volt senkim, de tudom nagyrészt én vagyok a felelős érte. Leginkább azért mert nem volt semmilyen döntésképességem állandóan csak másokra hagyatkoztam, ha kérdeztem valakinek a véleményét akkor összevesztem vele, mert nem tetszett a véleménye. Sokat siránkoztam azért, hogy nem volt senkim, mint egy kislány. Tehát egy kisgyerek voltam, de kb 1 hónapja jöttem rá arra, hogy a hiba csak bennem volt, és nem viselkedtem férfiasan, mostanában ezeket a hibákat javítom magamba és többé kevésbé sikerül.
A másik meg nem jönnék össze minden jött ment csajjal. Tehát fel a fejjel minden zsák megtalálja foltját, tudom hogy közhely de így van!
Gondolkoztam sokat veled kapcsolatban. Te vagy az egyik
véglet, akinek "kitolódik" a szexuális élet kezdete. De ez
1000x jobb, mint amikor a 12-13 éves kiskölykök az iskolá-
ban, szünetben, a WC-ben szexelnek. Meg mindenféle egyéb
nyilvános helyeken. Ne csüggedj, nem maradtál le semmiről.
Sok sikert a folytatáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!