Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? (többi lent)
Ez úgy kezdődött hogy egy vadászbulin megismertük egymást, és ott már szerelmet vallottunk egymásnak. Most egy évig kissebb nagyobb bajokkal de jártunk egymással. A lány a másik városban lakik ugyanitt vidéken. Az a bajom, hogy a szüleimnek nem merem kimondani, hogy járunk,hogy elmennénk sétálni, stb. De mondjuk nehezen, de titokban találkoztunk. De a szüleim a facebookról olvasták hogy kapcsolatban vagyunk, és kérdőre vontak. Gyorsan eltereltem a témáról a szót. Most nemrég szakítottunk (1 hónapja) de mivel tegnap volt az újabb ilyen buli, ott megeggyeztünk, hogy újrakezdjük. Akkor mondta hogy átjön majd most a tavaszi szünetben és sétálunk egyet. De a bulin a nevelőapám azt mondta a lány anyjának, hogy nagyon jóljárnak velem, de ő mondta, hogy ő ebbe nem szól bele.
Szóval tudnátok mondani ötleteket hogy hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy pld.:elmegyünk sétálni, stb.
Azt elfelejtettem mondani hog én 14/F
A barátnőm 13 éves.
En igy mondtam el anyumnak amikor ketten voltunk: anya.. Mit szolnal hozza ha lenne baratom? Es o mondta hogy nem zavarna es orulne neki de csak a csokig mennyunk el es annal tobbig meg ne . Ekkor 13 voltam.
15 l
Így van, apádnak igaza van, mert egy régi mondás szerint: "amíg képed, f@szod nem szőrös, addig nem kell neked csaj!"
Egyébként meg tök fiatal vagy, lesz még időd bőven csajozni.
Meg ebből is meglátszik, hogy éretlen vagy még, mert nem mered felvállalni a kapcsolatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!