Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1fiú, akivel elsősorban haverkodni/barátkozni szeretnék. Szerintetek hogy csináljam azt, hogy ne gondolja azt, h nyolmulok és mászok rá és ne értse félre?
Figyelt kérdés
már valamilyen szinten ismerjük egymást, köszöngetünk,de én többet szeretnék vele beszélgetni. ocsi, ha nem jó k ategóriába tettem be.2013. jan. 23. 21:24
1/10 anonim válasza:
Ááá ez lehetetlen. Tökmindegy milyen apró gesztusaid lesznek a barátság irányába, akkor is azt fogja gondolni, hogy nyomulsz rá. Ilyenek vagyunk :) Nem számít, hogy mit teszel,mit csinálsz,mit mondasz, akkor is azt fogja hinni. Nekem ez mindig átfut az agyamon,amint az irányomba tesz egy lány valami kedveset. De ha a buszon rám néz egy csaj, még akkor is erre ugrik be elsőnek :D
2/10 anonim válasza:
Miért akarsz haverkodni valakivel, ha szeretheted is?:D
3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló ez nagyon érdekes volt... :D Attól mert te ilyen vagy, szerinted mindenki ilyen?
2. válaszoló: azért, mert először szeretném jól megismerni. mert rájöttem, h sokkal jobb barátságból szerelem, mint csak rögtök szerelem.
2013. jan. 23. 21:29
4/10 anonim válasza:
Beszélgess más pasikról és ne érintsd meg félreérthetően. Nyíltan mond neki, éreztesd, hogy "te egy nagyon jó haverom/barátom vagy".
Üdv: egy 20/F, aki felidegesítette magát anno, mert egy lány félreérthetően viselkedett vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Hümm.. ez hasznos volt. kösz! :)
2013. jan. 23. 21:34
6/10 anonim válasza:
Tudom, hogy mindenki ilyen :) Pl sétálok egy haverral az utcán, szembe jön egy csaj, néz minket, de nem tudjuk eldönteni, hogy kit nézett és egyből egymásra támadunk, hogy bebuktad, mert engem nézett... Hány olyan szánalmas kérdést olvastál már itt, hogy srácok kiírták, hogy "rám mosolygott egy lány a suliban, ez mit jelent?" Na vajon mit? semmit :D de elindul benne egy olyan folyamat, hogy lehet azért mosolygott rá,mert bejön neki. Mindig mindenből ez következik, ha egy lány bármit is kezdeményez egy srác irányába, hidd csak el ;)
7/10 A kérdező kommentje:
jajj már naa! Ne legyetek ilyenek!!! akkor állandóan morcos leszek és sose fogok mosolyogni, jó? :D
Ha vlk m osolyog, az sokkal pozitívabb..:)
2013. jan. 23. 21:36
8/10 A kérdező kommentje:
Fiúk! amúgy nektek nincs lány haverotok??
2013. jan. 23. 21:41
9/10 anonim válasza:
#4-es vagyok. Nekem csomó lány haverom van, de szerencsére nem akarok tőlük semmit, mert legtöbbjüknek van már barátjuk és velük is jóhaverságban vagyok.
10/10 A kérdező kommentje:
akkor tök jó neked, h ez működik..
2013. jan. 24. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!