Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gáz van. Fogalmam sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz van. Fogalmam sincs hogyan csináljam. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy haveri társaság. Kínos szerelmi ötszög alakult ki köztünk.. Az egyik srácnak nagyon tetszem. Elhívott, hogy találkozzunk holnap, de nekem csak most esett le, lehet. hogy ô kettesben akar.. Már elôre félek, én nem akarok tôle semmit!! De ugyanakkor megbántani sem akarom. Folyton adom neki a jeleket, hogy NEM AKAROK semmit tôle, de nem esik le neki... Mit mondjak, mit csináljak, hogy ne bántsam meg, még is lényegretörô legyek? 16/L 17/F

#randi #visszautasítás #szerelmi ötszög
2013. jan. 18. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
mond meg neki..hogy csak barátként tudsz rá tekinteni és köztetek több nem lehet....mert ha elmész a randira utána még szarabbul fog neki esni hidd el
2013. jan. 18. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
és hol marad a többi 3 tag?
2013. jan. 18. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

"Kínos szerelmi ötszög"

Ha mindenki kapcája vagy, és kézről kézre jársz, akkor mit csodálkozol hogy mindenki felhúz? és rád akar próbálni?

2013. jan. 18. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

És hol van a maradék 3 ember? Azt írtad ötszög. :)

Amúgy mondd meg konkrétan, hogy te csak barátként tekintesz rá. Egyeseknek sajnos nem esik le a célozgatásokból.

2013. jan. 18. 22:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam le a többi 3 embert, mert feleslegesnek éreztem most ehhez a kérdéshez. Csak azért írtam le, hogy fokozzam a helyzet drámaiságát. :D
2013. jan. 18. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejött a helyzet drámaisága, szerintem jól fokoztad. :DDD
2013. jan. 18. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok erre az ötszögre, leirnád nekünk? úgyis noname az egész.
2013. jan. 18. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Két srác ebbôl a társaságból felém, ( egyik, akiről írtam, szerintem komolyan gondolja, a másik csak játszadozik szerintem) , én egy harmadikba vagyok NAGYON szerelmes, de ô, az a harmadik pedig a barátnômbe...
2013. jan. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!