Holnap megyünk szánkózni és fogalmam sincsen hogy hogyan csináljam meg a hajamat és a sminkemet. Ötletek?
Nem tudom, milyen a hajad, de én így mennék: Szőkésbarna, hosszú hajam van, azt lófarokba kötném. A szememet emelném ki kicsit világos szemhéjpúderrel, a belső szemzugba tennék fehér szemceruzát, mármint kihúznám vele. :)Valahogy így nézne ki, csak tus nélkül és szolidabban:
Én is farmert húznék, lapos cipővel, vastag garbóval, és sportos, vékonyabb kabáttal.
ruha: kényelmes farmer, vastag, kötött, szép színű pulcsi, alá póló vagy top, az úgysem fog látszódni, lapos talpú, de csinos bokacsizma, esetleg pulcsival színben és anyagban harmonizáló lábszármelegítő, kesztyű
smink: szerintem szemhéjpúder, tus, felesleges, úgyis kimelegedtek, illetve esetleg havas is lehetsz. korrektor vagy alapozó, ha problémás a bőröd, vízálló szemceruza az alsó pillasorba (ne a vízvonalra, onnan ilyen esetben úgyis lefolyna, és az csúnya), szempillaspirál. pírre szerintem nem lesz szükséged, mint mondtam, ki fogtok melegedni, cuki természetes rózsaszín orcád lesz úgyis.
haj: konty, vagy hullámosítsd be és fogd fel/fond be lazán vagy akár szorosan, ahogy tetszik
jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!