Hogy csináljam?
vok=vagyok
fetsem=fessem
sminkel=sminkkel
ugy=úgy
fesem=fessem
A véletlen elgépelést (ksi) és a vesszők hiányát nem tettem szóvá, de két mondatban 5 hibát véteni 16 évesen... inkább a tanulásra koncentrálj.
Én mindig átolvasom amit leírok, hogy ne legyen benne ilyen elírás. Persze igy is marad hiba.
Kifestés..
gondolom már lekéstem az S.O.S-kategóriából de én igy szoktam:
Szemceruzával (fekete) a szempilláim tövét, alul csak halványan.
Sötét színnel a szemhély külső zugától húzok egy csíkot befelé haladva, de nem a belső zugig.kb a közepéig, majd világossal ugyanez csak belülről kifelé haladva..Az eredmény, egy szép átmenetes sáv..Én nem szeretem a tul nagy festett foltokat. Jegyezd meg a kevesebb néha több!! Aztán egy kis szempilla spirál, rúzs semmi..és kész..
Amugy ha beírod youtube-on hogy sminkelés v. make up tourtoal(vagy hogy kell le irni), rengeteg videót ad ki róla, magyarokat is, rengeteget segíthetnek.
Jó szépítkezést.
De ha szép az arcod nem hiszem h kell.. A fiuk szeretik a természetesen szép lányokat, mert öket is elborzasztja mikor reggel egy bányarémmel kelnek. Pedig este még csinicica volt..Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!