Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteg oldalon láttam már az "újságmintás" körmöt. A leírását is elolvastam, lépésről lépésre, de sosem sikerül. Esetleg valami speciális papírra van szükség, vagy valami ilyesmi? Sikerült már valakinek, ha igen akkor nagyon megköszönném, ha segítene nekem:$ :)

#köröm #újságpapír mintás
2012. ápr. 14. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nekem sikerült. Így csináltam:

Lefestettem fehérre a körmöm. Amikor megszáradt, belemártom alkoholba, de ha az nincs, akkor lefújod valami parfümmel. Aztán egy átlagos újságpapírt rányomsz. (én fényeset szoktam) aztán átlátszóval lekened. Tadaaa! :)

2012. ápr. 14. 17:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy én értelmeztem rosszul, vagy tényleg az van, hogy a papírt azt rajtahagyod?:O mert ha igen, akkor én nem erre a módszerre gondoltam... :|
2012. ápr. 14. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, elfelejtettem írni, hogy a papírt leszedet. Azt hittem, ez egyértelmű! :)
2012. ápr. 14. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:
nem persze az volt, csak láttam már olyat is aki rajta hagyta... hát köszönöm, majd megpróbálom, bár én már kipróbáltam ezt a módszert és nem a betű maradt rajta, hanem a körömlakk jött le... :|
2012. ápr. 15. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Műkörömbe van beépítve a papír dekupázs technikával. Saját körmön nem marad meg.
2012. ápr. 15. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
youtubeon van róla videó, hogyan kell megcsinálni, ha megtalálom belinkelem. Én még nem próbáltam, de régóta tervezem
2012. ápr. 15. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=3ZiOmiF2NmM

Itt van egy, de ha beírod, hogy newspaper nails, akkor csomó videót fogsz kapni, mindenki másképp csinálja

2012. ápr. 15. 10:55
 8/8 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindenkinek, majd megpróbálom! hátha sikerül:)
2012. ápr. 15. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!