Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan csináljam meg az oldalt?

Hogyan csináljam meg az oldalt?

Figyelt kérdés

sminkes vagyok, és alig ismernek, így szeretnék csinálni 1 fb oldalt, mint sokan mások.

és szeretném ha a csajok nézelődnének az oldalamon.

vannak képek a munkáimról, meg ilyesmi, de azért több száz nincsen.

adtok tippeket? sok ismerősöm van aki igy fbn hirdeti magát, nem tudom ők hogy csinálják, h nekik bejön, és van 1-2 vendégük, kérdeztem már de ez biztos vmi "kulissza titok" :) segitetek, adtok tippeket?

2012. júl. 28. 12:33
 1/5 A kérdező kommentje:
csajok pl. nektek mitől lenne érdekes egy ilyen fb oldal? esetleg idézetek kirakása, vagy smink fotók, akciós sminkek, vagy esküvői akciós csomag, esetleg sminktesztek? mi az ami szerintetek feldobja és érdekessé tenné? :)
2012. júl. 28. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem sokat tudok segíteni, de szerintem ez az akciós cucc nem rossz ötlet. Legyen jó a képminőség, és ha a munka is szép akkor szerintem többen megfogják nézni. Esetleg kérj meg más oldalt, hogy reklámozzanak. 1-2 idézet is elfér.
2012. júl. 28. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Partnereket keress elsősorban, akik a témába illően tudnak Téged ajánlani, s Te viszont őket. Esküvői fotós, ruhaszalon, fodrász, tánckellékes, divatüzlet, kozmetikus, manikűrös stb. Egymástól kitehettek képeket, így növelitek a látogatások számát.

Az idézetek, érzelgős képek kirakását, megosztatását nem javaslom, hiszen a cél, hogy a szakmai érdemeid miatt kapd a látogatásokat, tetszikeléseket, ne pedig ilyen áttételes módokon. A lájkokat inkább akciókkal kösd össze: pl. x db tetszikelés után alkalmi sminket sorsolsz ki.

Jó reklám még a partnerekkel közös kedvezmény (pl. menyasszonyi ruhaszalon a kölcsönzés mellé ad kedvezménykupont a sminkedhez. Ez egy ideig nem annyira nyereséges, de jó reklám lehet, egy részét megéri feláldozni a kezdeti bevételeknek ilyen módon.)

De ha ezeket elkezded, biztosan Neked is eszedbe jut egy csomó jó ötlet, csak el kell kezdeni. :)

2012. júl. 28. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem személy szerint édekelnének a képek az eddigi munkáidról, ha az oldaladra mennék. Ez az akciós dolog sem rossz ötlet.:)

A kiütésektől én már kiütést kapok, legalábbis ettől a sok "szép bölcsességtől", ami a facebookon kering.

Sok kapcsolat, társak, akikkel reklámozzátok egymást.:) Ha valakinek tetszik a dolog, úgyis megmutatja a barátnőjének, és így tovább. Legalábbis szerintem...:-)

2012. júl. 28. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:

nagyon köszi! :))

sok 5letet adtatok, akkor azthiszem gyüjtögetek még ismerőst mert eddig csak 26 van... és beszerzek 1-2 társoldalt :Pés mehet az akciózás :))

2012. júl. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!