Hogyan csináljam meg az oldalt?
sminkes vagyok, és alig ismernek, így szeretnék csinálni 1 fb oldalt, mint sokan mások.
és szeretném ha a csajok nézelődnének az oldalamon.
vannak képek a munkáimról, meg ilyesmi, de azért több száz nincsen.
adtok tippeket? sok ismerősöm van aki igy fbn hirdeti magát, nem tudom ők hogy csinálják, h nekik bejön, és van 1-2 vendégük, kérdeztem már de ez biztos vmi "kulissza titok" :) segitetek, adtok tippeket?
Partnereket keress elsősorban, akik a témába illően tudnak Téged ajánlani, s Te viszont őket. Esküvői fotós, ruhaszalon, fodrász, tánckellékes, divatüzlet, kozmetikus, manikűrös stb. Egymástól kitehettek képeket, így növelitek a látogatások számát.
Az idézetek, érzelgős képek kirakását, megosztatását nem javaslom, hiszen a cél, hogy a szakmai érdemeid miatt kapd a látogatásokat, tetszikeléseket, ne pedig ilyen áttételes módokon. A lájkokat inkább akciókkal kösd össze: pl. x db tetszikelés után alkalmi sminket sorsolsz ki.
Jó reklám még a partnerekkel közös kedvezmény (pl. menyasszonyi ruhaszalon a kölcsönzés mellé ad kedvezménykupont a sminkedhez. Ez egy ideig nem annyira nyereséges, de jó reklám lehet, egy részét megéri feláldozni a kezdeti bevételeknek ilyen módon.)
De ha ezeket elkezded, biztosan Neked is eszedbe jut egy csomó jó ötlet, csak el kell kezdeni. :)
Engem személy szerint édekelnének a képek az eddigi munkáidról, ha az oldaladra mennék. Ez az akciós dolog sem rossz ötlet.:)
A kiütésektől én már kiütést kapok, legalábbis ettől a sok "szép bölcsességtől", ami a facebookon kering.
Sok kapcsolat, társak, akikkel reklámozzátok egymást.:) Ha valakinek tetszik a dolog, úgyis megmutatja a barátnőjének, és így tovább. Legalábbis szerintem...:-)
nagyon köszi! :))
sok 5letet adtatok, akkor azthiszem gyüjtögetek még ismerőst mert eddig csak 26 van... és beszerzek 1-2 társoldalt :Pés mehet az akciózás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!