Ha fogalmam nincs, mit akarok, mit szeretnék, mihez kezdenék magammal, mi érdekel, akkor ezt hogy derítsem ki? Igen, önismeret, de ha nincs, hogy csináljam meg magam, hogy legyen?
Figyelt kérdés
a könyvolvasás nem jött be ...eddig...36 évig2011. dec. 27. 08:03
1/2 anonim válasza:
Mondjuk innen?
A könyvolvasás nem jött be?
Én rengeteget tanultam magamról és a világról könyvekből és filmekből, és rengeteget is változtam. Meg persze emberektől legalább ennyit. Valószínűleg nem jó könyveket olvasol. Én tudok esetleg javasolni, ha írsz magánba.
2/2 anonim válasza:
Akkor szeretettel ajánlom Neked a pszichodrámát (önismereti és személyiségfejlesztő változatát). Nagyon sokat ad, önismeret, emberismeret, önmagad működésének mélyebb megértése, reflexió, közösség stb stb stb... nem tudom teljes mélységében elmondani, de NAGYON nagy dolog...
Itt utánanézhetsz a közeljövőben induló csoportoknak:
Én nagyon szeretem. Nem mondom, hogy mindig könnyű szembenézni, bevallani magadnak ezt-azt, de százszorosan megéri...
Minden jót kívánok Neked!
37n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!