Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy ez engem kezd zavarni?
még csak 1 hónapja járunk a barátommal, de nekem túl ömlengős, az ahogyan beszél. Olyankor úgy érzem ez már túlzás, és csak úgy megszokásból mondja a dolgokat...
Jólesik, ha mondja 1x egy nap, hogy jó velem, de már tök unalmas hogy 200x leírja+ elmondja.
Meg mindig mondja hogy "csak Veled", mintha rajtam kivül kb. még lenne más a képbe. ezt mindig kiemeli és annyira idegesítő már.
Meg mindig írja, hogy hiányzok stb, jó írja le, de ne 100x, már olyan unalmas, minden ilyesmi szó érteékét vesztette, mert elcsépeli
tegnap este is elváltunk, mentünk haza rá 2 órára már írta smsben, hogy hazaért, és nagyon hiányzom neki.
Ezt azért már nem hiszem el... ez már túlzás!
Amikor megismertem, tetszett, hogy nem akaszkodós, nem eröltetett, hanem visszafogottabb, félénkebb, erre tessék... már ez van. Más is volt már így? mit tegyek?
Én vagyok az első komoly barátnője, nekem is jó vele.
De félek, hogy talán amiket mond már nem is gondolja komolyan, csak megszokásból irogatja, vagy mondja...
én is jártam hasonló fiúval, aki túl romantikázott mindent, meg állandóan hajtogatta, hogy jaj de szeret, meg imád, én vagyok neki az egyetlen, stb.
én hamar szakitottam vele, nem birtam már. tök megfojtott. de mondd meg neki egyszerűen, hogy "nem kell elmondanod 200szor, tudom, hogy szeretsz, de már kezd kicsit sok lenni" ha ezen besértődik akkor vessen magára.
ilyen egyébként velem is volt. az egész délutánt együtt töltöttük (akkor is 100x elmondta mennyire imád stb.) aztán még haza is buszoztunk együtt, aztán még haza is jött velem. aztán ő is hazament. amint hazaért egyből elkezdett telefonálni meg facebookon irkálni, ááh. meg akármikor találkoztunk, vagy eljött hozzánk megköszönte smsben, hogy köszöni a délutánt, meg "amiket csináltunk", meg volt, hogy felhivtam, az én számlámra, félóra után leszerettem volna tenni a telefont és akkor még ő volt felháborodva, hogy leakarom tenni...
igazából meg is mondta nekem, hogy tőlem várja el a törődést, amit otthon nem kap meg, de én erre besokalltam és ott hagytam. ilyen friss kapcsolatban még szerintem nem várja ezt el. kész felszabadulás volt a szakitás.
az én férjem is ilyen de azért visszafogottabb formában:) és ez még az a kategória amit szeretek benne.
viszont régebben volt egy barátom aki ilyen csöpp csöpp csöpp csöpp volt mint a tiéd tehát sokszorosa annak ami nekem még szimpatikus, és nekem sem tetszett.
én eleinte csak nem írtam vissza rögtön az smsekre, vagy ha hívott nem vettem fel, mondván véletlen némán hagytam a telefonom. és idővel enyhültek a zaklatási rohamok elviselhető szintre, miután megbeszéltem vele a dolgot, hogy fogja vissza a telefonálást, smst, mert nagy lesz a számla, és anyukája mérges lesz. ez így hatott. akkoriban pedig már előjöttek más gondok szóval mind1. egy évig sem bírtam mellette.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!