Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre lehet kettőt szeretni?
Nekem a pasim még mindig rajong a volt barátnőjéért, akárhogy próbálja titkolni/leplezni, nem jön össze neki..bevallani nem fogja soha, de én meg nem vagyok zabka:D
de hát mindegy, nekem is van 1-2 olyan "szerelmem" akikhez nagyon vonzódok, és képes lennék feladni a kapcsolatomat hogy megpróbáljam a másik féllel..ez van.
Igazából én úgy vagyok vele lassacskán, hogy se vele-se nélküle kapcsolatban élek. Valahogy nem érzem magam jól mellette, vagyis nem mindig, de ha meg szakítanánk, akkor is teljesen kiborulnék..tudom biztos hisztis pitcha vagyok, de ez van:S:D
A leányzó nem volt barátnő :) Nekem amúgy nincs olyan ex, akiért rajonganék, nincs olyan volt szerelmem, akiért rajonganék. Úgy néz ki, elfuserált vagyok :)
A leányzóért szerintem feladna mindent..... nem tudom ezzel mit kezdjek.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!