Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerre lehet kettőt szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre lehet kettőt szeretni?

Figyelt kérdés
Fiúk, elsősorban hozzátok szól a kérdés. Boldog párkapcsolatban éltek (párotok legalábbis ezt hiszi), akkor lehetséges, hogy szerelmesek vagytok egy másik lányba? (aki nem mellesleg mindig visszautasít..)

2013. febr. 23. 15:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen, akivel vagyok azt szeretem, aki meg visszautasít abba szerelmes vagyok. Ettől függetlenül működik a párkapcsolatom.
2013. febr. 23. 15:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Nálam nem. Azt szeretem, akivel együtt vagyok. Ha mást szeretek, akkor előtte lezárom az előzőt, de egyszerre kettőt soha.
2013. febr. 23. 15:20
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerelemmel nem.
2013. febr. 23. 15:21
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet, nem is tudom sokszor eldönteni, hogy a sörbe, vagy a punciba vagyok szerelmesebb ...
2013. febr. 23. 15:23
 5/18 anonim ***** válasza:
Boldog párkapcsolat mellett kizárt.
2013. febr. 23. 15:23
 6/18 anonim válasza:

"párotok legalábbis ezt hiszi" - te nem érzed magad boldognak a kapcsolatodban?

egyébként ez pszichológia. nem biztos szerelem, amit érzel a másik lány iránt, a vágyat és a vonzalmat fokozza a visszautasítás. és amint megkapnád, amire vágysz, lehet, hogy ez a tűz hamar kialudna (ezt hívják álszerelemnek). ezek lehetnek csak fellángolások, de nem egyenlők a szerelemmel. de nem mindegy, hogy csak úgy mond felizgatnak a másik lánnyal kapcsolatos dolgok és vágysz arra, hogy szexuálisan vele legyél vagy minden gondolatod körülötte forog. mert, ha utóbbi, akkor valószínű, hogy igazi szerelemről van szó.

2013. febr. 23. 15:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Szeretni lehet kettőt.Mind a kettőbe szerelmes lenni,na az már más.
2013. febr. 23. 15:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet egyszere kettőbe szerelmes lenni! Az nem szerelem hanem vágy, egy vonzalom ami nem a szerelemhez tartozik.
2013. febr. 23. 15:54
 9/18 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Előtte is szerelmes voltál abba a lányba mielőtt összeismerkedtél a mostani barátnőddel?

Mert ha előtte akkor teljesen elfogadható, ha utána akkor valószínű, hogy már csak megszokásból vagytok együtt.

2013. febr. 23. 16:52
 10/18 anonim válasza:
Mindig az kell, ami nem lehet a tiéd...
2013. febr. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!