Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele azért mert nincs más?
Figyelt kérdés
Eddig soha sem volt barátom. Akinek én tetszettem az valami szexmániás, kicsit sem vonzó, kopaszodó, alacsonyabb tőlem stb ember volt. Aki meg nekem tetszett, az észre sem vett. Most van valaki, aki ha nem is 100%-ra, de azért valamennyire tetszik. Kedves is, jó alkatú, mondjuk annyira nem jóképű de jó humorú. És tudom hogy oda van értem nagyon. Összejöjjek vele azért mert úgy érzem nem találok mást?2013. febr. 23. 11:28
1/13 A kérdező kommentje:
21 éves leszek. Úgy vagyok vele, hogy ha most őt elszalasztom biztos bánni fogom ha megint eltelik valamennyi idő. Mert megbánnám.
2013. febr. 23. 11:30
2/13 anonim válasza:
hmm ha nincs ló szamár is jó..?kívánom neked egyszer legyél a szamár....
4/13 anonim válasza:
Szerintem egy esélyt adhatsz a dolognak. Ha nem megy, majd abbahagyjátok.
5/13 anonim válasza:
Én inkább maradjak egyedül örökre, minthogy egy olyannal jöjjek össze akivel nem érzem úgy, hogy vele akarom leélni az életem.
6/13 anonim válasza:
Szerintem is esélynek, egy esély. Lehet ha jobban megismered még meg is szereted. Csak vele is tisztázd le, hogy részedről ez nem a nagy szerelemmel indul, hanem csak egy próbálkozás, ha nem lesz folytatás, akkor se koppanjon szegény.
7/13 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ha tudná,hogy gondolsz rá,kellenél neki.
Ráadásul bárhogy is hiszed,ezek emberek,nem hús,amivel kitöltheted a hiányod...Elég undorítóan viselkedsz,gondolkodsz.
Remélhetőleg találsz egy jóképű pasit,aki tökéletes számodra,és kiderül,hogy csak azért jött veled össze,mert egyenlőre nem volt jobb ...
8/13 anonim válasza:
Ne köss kompromisszumokat. A legkisebb hiba is fel fog erősödni benne és nagyon b@szni fogja a szádat.
9/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez elég gyomorforgató hozzáállás. Képes lennél együtt lenni olyannal, akihez nem vonzódsz miközben ő megőrül érted? Ez ízléstelen eléggé...
10/13 anonim válasza:
Látom, még egyikőtök sem volt olyan helyzetben, mint a kérdező, valószínű, mert ti is ugyanezt csináljátok. Könnyű itt osztani az észt. A legtöbb ember ilyen, így jönnek össze. mert ugye igazi csak egy van, mégis olyan a többség, mint a méhecske, virágról virágra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!