Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejöjjek 1 olyannal akinek nincs semilyen végzettsége és munkanélküli vagy pedig alkalmi munkái vannak? 18/l
Már megint itt a félreértés, hoyg mennyire számít a pénz a nőknek:D
Az első kérdésem az lenne hogy mióta lógatja így a lábát?
HA még nem rég óta, akkor simán, mindenkinek vannak hullámvölgyei. Ha régóta, és ím a sajgó igazság: hát nem. Nem azért mert nincs pénze. Azért mert egy lusta málác. és azt nemszeressem :) Ha keres munkát, ha tanul, ha csak valahol önkénteskedik már nincs bajom vele, de ha évek óta láát lógatva várja hogy a sültgalamb a szájába repüljön és apukával anyukával tartatja el magát, holott már lehetne saját keresete, az számomra olyan szinten férfiatlan, sőt embertelen, hogy köszönöm nem.
már előre látom ahogy ül a fotelben a sör mellett amit én vettem neki, az én tv-m előtt, és büdös szájjal viszkető farokkal ordít hogy "csinájjá palacsintát asszony!"
...nem bírom a naplopókat.
összejöhetsz, gondolom neki se az az életcélja, hogy ez maradjon a helyzet, majdcsak atlál munkát, vagy akár te is segíthetsz neki munkát keresni (vagy esetleg összeválogatni, hogy miben menjen interjúra, átnézni az önéletrajzát...stb)
Végzettsége pedig még lehet, nagyon jó okj-s tanfolyamok meg esti képzések vannak. Az a fontos, hogy ne legyen tehetetlen, vagy pesszimista és ő akarjon változtatni, mert akkor ez később sem fog igazán javulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!