Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlreagálom, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátom 22 éves. Távkapcsolatban élünk, ami addig működött is, míg el nem kezdett dolgozni a lakhelyén (250 km van köztünk) Azóta egyre ritkábban találkozunk, és általában én megyek, mert akkor több időt tudunk együtt tölteni 1 nappal. Igazából arról is szó esett, hogy itt vállal munkát, ahol én lakok, és hozzám költözik, szüleim bele is egyeztek egyből, de mindig kifogásokkal rukkol elő, inkább nem is erőltetem...

Pénteken én utaztam volna hozzá, csütörtökön belázasodtam, minden bajom volt. Úgy gondoltam, ha péntek estére lemegy a lázam, elmegyek hozzá (közben anyukájával is beszéltem, mondta, hogy menjek nyugodtan, majd ő ápolgat) Nem lettem jobban, sőt... nagyon gyenge voltam. Én csak annyit kértem tőle, most ha tud szombaton jöjjön el, nagyon szeretném látni és nagyon hiányzik már. Tudtam, ha most hétvégén nem találkozunk, akkor csak 2 vagy 3 hét múlva, mivel én is dolgozok jövőhét hétvégén...

Munkahelyén szünetben fel is hívott, mondta, hogy természetesen jönni fog, én nagyon megörültem. Probléma akkor volt, mikor anyukájával beszélt. Arra hivatkozott, hogy azért ne jöjjön mert megfertőzöm, és nem tud menni dolgozni (kérdezem én, ha én utaztam volna oda, akkor nem fertőzöm meg???)

Na hát mindegy, furcsa nekem ez az egész. Nem akarom megfertőzni, de benne van a pakliban. Felmértem, hogy én mit tennék meg a másikért, akit szeretek, én úgy gondolom

egy kis betegségnek nem szabad közénk állni, és nem csak akkor kell velem lenni, ha minden jó és minden klappol, hanem mikor szükségem van rá, egy kis törődésre.

Ma reggel hívott ettől függetlenül, hogy elindult a vonatra, de elég nagy veszekedés volt reggel otthon. Nem szeretem a veszekedést...Nem értem, 22 éves, és miért 'dirigálnak' neki...

2013. febr. 23. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos szeret a barátod,csak befolyásolja az anyja.

Legjobb lenne,ha hozzátok költözne a barátod,és akkor megszűnne ez a probléma.

2013. febr. 23. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt nem a betegséggel és a fertőzéssel van a gond, hanem azzal, hogy a barátod anyuci pici fia még mindig. Ezért nem fog leköltözni hozzád és munkát vállalni ott. Ezért van abból hiszti anyuka részéről, ha ő megy (elszakítod tőle ha csak pár napra is). Ha te mész hozzájuk, akkor tudja felügyelni, hogy hol tart a kapcsolatotok és ha kell, akkor kicsit beszél a fiával, hogy megmaradjon köztük a teljes anya-kicsi fiú kapocs. Addig csak veszekedés lesz a barátoddal belőle, ha felhozod, amíg a barátod maga be nem látja, hogy már "felnőtt" és el kell engedni anyuka szoknyáját és anyukának is meg kellene értenie ezt.
2013. febr. 23. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

valahogy én is így gondolom, az a durva, az anyja mindig nekem panaszkodik, ha nem vagyok ott bunkózik vele, nem is beszélgetnek. Az anyja beszélgetne, de a barátom nem szokott vele, ha ott vagyok persze más a helyzet...

Most az ugrott be, hogy az öccsével is ezt műveli, pedig a barátnője tényleg egy köpésre lakik. Jobban érzi magát az anyja, ha a lány jön...

2013. febr. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!