Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Figyelt kérdés
(17)éves vagyok és a párom is. Ma az iskolában eléggé elhanyagolt nem foglalkozott velem, mert állítólag rossz napja volt, Jó ezzel nem is lenne baj de pont az szúrt szemet hogy az egyik (szép)lány osztálytársammal annyira jól eltudod beszélgetni, elhülyéskedtek engem meg le se szart..De persze engem se kellett félteni én meg oda mentem az egyik sráchoz akire féltékeny volt is köztünk annak idején valami és annak tettem a szépet azután érdekes módon tudott velem foglalkozni.És mikor felhoztam neki a témát ,hogy egész nap le se sz*rt és a másik csajjal foglalkozott ő csak annyit mondott,hogy ez hülyeség ne képzeljek többet a dolog mögé mint ami ! Meg hogy a lánynak több éve van pasija2013. febr. 21. 18:24
1/4 anonim válasza:
ezaz! háborúzz!
ügyes vagy, biztos vagyok benne, hogy a helyzet legjobb megoldását választottad, mikor odamentél a másik pasihoz
ne játszatok játszmákat... miért nem szabad más lányokkal is kontaktálnia?
különben is.. a suli nem a párkapcsolat helye.. az ott találkozás nem minősül együtt töltött időnek
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen, nem kell az iskolában egymás nyakán lihegni.
3/4 anonim válasza:
Igen, túlreagálod. Egyetértek a pasiddal, helyében hosszútávra biztos nem tartanálak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!