Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy tényleg hanyagol?
Mostanában úgy érzem a párom kezd elhidegülni tőlem. Egyik pillanatban imád és velem akar lenni non stop, aztán átkattan valami és nem úgy ölel át, ha bújok, akkor is elutasító. Egyre kevesebb időt szeretne velem tölteni...
Én ezt a viselkedést már nem bírom elviselni, hiába kérdezem mi a baj, jól érzem-e, hogy megváltoztak az érzései, állítása szerint, csak fáradt. No de mindig fáradt?
Most egy kicsit elszakadt a cérna, nagyon szomorú vagyok, amit ő nem ért meg. Úgy volt, hogy együtt töltjük a hétvégét, erre ő közölte, hogy nem jön majd csak szombat este. Gondoltam nem baj, akkor hétfőn majd innen megy dolgozni. Hát nem... ma délután minden könyörgésem ellenére összepakolt és elment. Teszem hozzá semmi olyan dolga nem volt sem pénteken, sem szombaton, sem ma este, amit nálam ne csinálhatott volna, fent volt neten, beszélgettünk, így az is kizárva, hogy más nő lenne a képben. Egyszerűen nem értem és annyira rosszul esik. Már másfél hete nem töltöttünk fél napnál több időt együtt, csak ezt az egy éjszakát, nekem ennyi nem elég!
Ma hangot is adtam az elkeseredettségemnek, de szerinte túlreagálom és hisztis vagyok.
Szerintetek mi lehet a gond? Már tényleg MINDENRE gondoltam, de egyszerűen fogalmam sincs. Túlreagálom? Hagyjam rá?
"másfél hete nem töltöttünk fél napnál több időt együtt"
Igazán borzasztó. Sajnállak.
Egyébként meg: NE LÓGJ MÁR FOLYTON A NYAKÁN.
Lehet, hogy valamivel megbántottad. Felesleges kérdezned, mert ha tényleg elmondja a problémát, akkor azt bántásként fogd majd fel. Vagy komolyan készülj fel erre, vagy találd ki.
Engem az is kiborít, ha megbeszéljük, hogy mikor hív, mikor találkozunk és pontatlan. Lehet, hogy neked fel sem tűnik az a 10 perc, de te ezt elloptad tőle.
Alapjáraton távkapcsolatban élünk, de egy egyetemre járunk. Ő kollégista, én bejárós. Ebből fakad tulajdonképpen a napi szintű találka, összefutunk a suliban, bár többnyire tudatosan... Komolyabban együtt lenni inkább csak hétvégén tudunk, a vizsgaidőszak meg teljesen kiszámíthatatlan. Most pl ezt a hétvégét tudtuk volna együtt tölteni, de nem töltöttük... azóta nem találkoztunk vizsgák miatt és nem is fogunk, mert ő holnap utazik haza. Következő alkalom a találkozásra, majd valamikor jövő hét vége lesz.
Ezért mondom, hogy azért azt nem mondanám, hogy non stop egymás nyakán lógunk. Jól esett volna, ha pár napot hajlandó lett volna velem tölteni mielőtt hazamegy. Nem így lett, ez van. Szerintem annyi teret kap, amennyire csak vágyik, de mostmár kicsit sokallom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!