Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? Hogy tudnám kiverni a fejemből?
Persze, hogy nem fog úgy szeretni...senkit sem lehet úgy szeretni, mint mást, mindenkit máshogy szeretünk. Maximum annyira szerethet, de úgy nem. A legrosszabb, amit tehetsz, az az, hogy az exhez hasonlítod magad...és annyira felesleges.
1. voltam.
Szia!
Én is ilyen voltam 21 évesen.
Annyit tudok tanácsolni, hogy ne törd a fejed olyasmin, ami nincs vagy ilyen "mi lenne ha" dolgokon. Próbáld csak azt látni, ami van és azt éld át teljes valóddal :)
Ilyenekkel ne foglalkozz, hogy visszamegy az előző szerelméhez pl., mert akkor nem tudsz boldog lenni és egyik gondolatból következik a másik és egy idő után azt veszed észre, hogy minden vagy csak boldog nem. A problémákkal ráérsz akkor foglalkozni, ha lesznek, ne generálj magadban olyat, ami nem létezik, csak a te fejedben, mert akkor arra fogsz rengeteg energiát/érzelmet pazarolni, ahelyett, hogy a pároddal vagy a kapcsolatotok építésével foglalkoznál.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!