Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy tényleg hanyagol?
Mostanában úgy érzem a párom kezd elhidegülni tőlem. Egyik pillanatban imád és velem akar lenni non stop, aztán átkattan valami és nem úgy ölel át, ha bújok, akkor is elutasító. Egyre kevesebb időt szeretne velem tölteni...
Én ezt a viselkedést már nem bírom elviselni, hiába kérdezem mi a baj, jól érzem-e, hogy megváltoztak az érzései, állítása szerint, csak fáradt. No de mindig fáradt?
Most egy kicsit elszakadt a cérna, nagyon szomorú vagyok, amit ő nem ért meg. Úgy volt, hogy együtt töltjük a hétvégét, erre ő közölte, hogy nem jön majd csak szombat este. Gondoltam nem baj, akkor hétfőn majd innen megy dolgozni. Hát nem... ma délután minden könyörgésem ellenére összepakolt és elment. Teszem hozzá semmi olyan dolga nem volt sem pénteken, sem szombaton, sem ma este, amit nálam ne csinálhatott volna, fent volt neten, beszélgettünk, így az is kizárva, hogy más nő lenne a képben. Egyszerűen nem értem és annyira rosszul esik. Már másfél hete nem töltöttünk fél napnál több időt együtt, csak ezt az egy éjszakát, nekem ennyi nem elég!
Ma hangot is adtam az elkeseredettségemnek, de szerinte túlreagálom és hisztis vagyok.
Szerintetek mi lehet a gond? Már tényleg MINDENRE gondoltam, de egyszerűen fogalmam sincs. Túlreagálom? Hagyjam rá?
Másfél éve vagyunk együtt. Nem tudom. Volt már hogy kacsintgatott más felé, vagy is rengeteget beszélgetett mindenféle témáról vad idegen csajjal, de arra egyből ráéreztem, pedig akkor semmi nem történt. Szerintem érezném ha másik nő lenne a dologban. Arról nem is beszélve, hogy ilyen téren én megbízhatónak találom. Egy komolyabb vitánk óta meg pláne.
Egyébként volt egy komolyabb beszélgetésünk erről, azt mondta nem direkt ilyen... azóta kicsit megint figyelmesebb, ugyan találkozni nem tudunk, de rendszeresen keres, üzen. Rengeteget segített egy évközimben az utóbbi 1-2 hétben és másnak is, így a saját dolgaira nem nagyon jutott neki sem ideje, pedig neki ez nem lett volna kötelessége. Talán csak emiatt szakadt már el nála a cérna és lett ennyire hűvös. Remélem...
Igen, ez lehetséges:) Ha már nagyon nem mennek a dolgok, és úgy érzed meghal a kapcsolat, és bátor vagy, mondd azt, hogy tartsatok szünetet(kb 1 hónap), de azért beszélgessetek néhány naponta, csak ne legyetek úgy együtt, mint 1 pár. Utána a férfi keresni fogja a társaságod, ha veled akar lenni, ha meg nem akkor nem...Nálunk csodákra volt képes egy-két ilyen szünet, teljesen más lett a kapcsolat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!