Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felkeressem esetleg később,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeressem esetleg később, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
1 hete szakítottunk a barátnőmmel. Jobban mondva, ő velem. Kétszer is szakítottunk. Első szakítás után, összejártunk, mondta hogy az exét még nem felejtette el. Akkor sírt, meg minden baja volt. Aztán velem maradt. Mondtam neki, csak úgy vagyok benne, ha tényleg én vagyok az 1. Aztán minden jobb lett. Fél hónap után egyiknapról a másikra megváltozott. Elmentem beszélni vele. Szakított. Azt mondta, nem kell neki kapcsolat. Nem érzi jól magát ha kapcsolatban van, annyira gyors volt neki. Akkor még úgygondoltam, más pasi van a dologban (Jelen esetben az exe) viszont tegnap ez leomlott.. Mivel hétvégente találkoztak, mert nem idevalósi a srác, gondoltam átment hozzá tegnap. Mivel exem barátnője is oda jár, csak ő máshoz. Aztán simán átmehetett volna ő is . Még sem tette. Itthon van. Úgy voltam vele, hogy akkor végülis lehet tényleg a kapcsolattól sokalt be. Nem keresném és nem is agyalnék rajta, de mikor szakítottunk azt mondta jobban szeret mint először, és jobb is volt mint először. És először is visszajött. Úgy látom rajta, hogy túltette magát, és tetszik neki a szingli élet, viszont kicsit sok a kérdés bennem, hogy ha először mikor 2 hétig agyalt rajta is megbánta, akkor most egy nap alatt mi változott? Először mikor szakítottunk sírt, meg minden baja volt, most viszont nem. De azt mondta szeret... Már egy hete nem beszéltünk. Nem igazán bírom elfelejteni..
2013. febr. 9. 15:47
 1/3 A kérdező kommentje:
És a kapcsolat az elején még tényleg sok volt neki, most viszont tökéletes volt. Ő tervezte az összeköltözést, szakítás előtt három nappal. Szakítás előtt kicsit összekaptunk, mert számonkértem egy dologban, ami nekem nem tetszett.. ez pedig neki nem tetszett..
2013. febr. 9. 15:48
 2/3 anonim válasza:
ne agyalj ennyit rajta,mert belebolondulsz! Ha szeret akkor ő fog keresni ha meg nem keres akkor értelem szerüen nem vagy fontos a számára.
2013. febr. 10. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Édesistenem.
2013. ápr. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!