Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok jo pont nalatok ha egy csaj nem jar discoba?
"kedvenc műfajban koncertek"
És ha kedvenc műfajom tech-house, progressive, house, minimal? Akkor se menjek diszkóba? Okos...
tegnap 23:30
Te aztán baromi nagy rocker lehetsz -.-
A mi időnkben a rock meg rockernek lenni egy életérzés volt. Elvből nem csináltunk bizonyos dolgokat. De ebből látszik, hogy ti egy majomkodást csináltatok ebből is. Rocker, aki diszkóba jár néha...ez mi már? -.- pffff Szégyen....
képzeld olyan körökben ahol mozgok, most is életérzés.. attól még mert egy évben egyszer elnézek egy helyre, amit "disconak" neveznek, és barátom.. ez nem a Bed beach és hasonló hülyeségek a hajógyárin, hanem egy igényes kis hely.. attól még képzeld hallgathatok rock zenét, a kedvenc rock bandáim nem csak valami andalgós meleg szerelmes rock zenét nyomnak, hanem normálisat, és ha mások és én magamra azt merem mondani, hogy rocker vagyok, akkor igenis azvagyok.. és ezt nem egy ismeretlen fogja eldönteni a kib*szott okoskodásával egy anonim oldalon -.-
meg nehogymár ne tetszhessen más zene, azért mert a rockot szeretem.. ha az év 365 napjából 200at romkocsmákban, lebujokban és fesztiválokon, meg koncerthelyszíneken töltök, akkor azonkívül nem áldozhatok fel 2 napot arra, hogy változtassak egy kicsit és más zenét is élvezni tudjak? ezt a sz*rságot.. te baromira azthiszed, h vágod a témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!