Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sracok jo pont nalatok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok jo pont nalatok ha egy csaj nem jar discoba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 20:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ÉN kifejezetten olyan lányt keresek aki lehetőleg NEM szenved ebben a állandó szórakozás lázban.
2013. febr. 28. 00:48
 22/26 anonim ***** válasza:
56%
Na jó, látom itt ötlettelenséggel szenvednek páran, aki feltétlen szórakozni akar havi egyszer, az menjen el kirándulni szórakozásból, vagy keressen extrém sportot, vagy esetleg tágítani lehet a perspektívánkat, még ha ez égő is mostanság, aztán igényesebb helyekre járni, színház, vagy haveri körrel mozi, vagy a kedvenc műfajban koncertek.
2013. febr. 28. 07:26
 23/26 anonim ***** válasza:

"kedvenc műfajban koncertek"

És ha kedvenc műfajom tech-house, progressive, house, minimal? Akkor se menjek diszkóba? Okos...

2013. febr. 28. 10:44
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 23:30

Te aztán baromi nagy rocker lehetsz -.-

A mi időnkben a rock meg rockernek lenni egy életérzés volt. Elvből nem csináltunk bizonyos dolgokat. De ebből látszik, hogy ti egy majomkodást csináltatok ebből is. Rocker, aki diszkóba jár néha...ez mi már? -.- pffff Szégyen....

2013. febr. 28. 19:15
 25/26 anonim ***** válasza:

képzeld olyan körökben ahol mozgok, most is életérzés.. attól még mert egy évben egyszer elnézek egy helyre, amit "disconak" neveznek, és barátom.. ez nem a Bed beach és hasonló hülyeségek a hajógyárin, hanem egy igényes kis hely.. attól még képzeld hallgathatok rock zenét, a kedvenc rock bandáim nem csak valami andalgós meleg szerelmes rock zenét nyomnak, hanem normálisat, és ha mások és én magamra azt merem mondani, hogy rocker vagyok, akkor igenis azvagyok.. és ezt nem egy ismeretlen fogja eldönteni a kib*szott okoskodásával egy anonim oldalon -.-

meg nehogymár ne tetszhessen más zene, azért mert a rockot szeretem.. ha az év 365 napjából 200at romkocsmákban, lebujokban és fesztiválokon, meg koncerthelyszíneken töltök, akkor azonkívül nem áldozhatok fel 2 napot arra, hogy változtassak egy kicsit és más zenét is élvezni tudjak? ezt a sz*rságot.. te baromira azthiszed, h vágod a témát

2013. márc. 1. 00:11
 26/26 anonim ***** válasza:
na ez az, fingod nincs h mit jelent rockernek lenni....azt h rocker vagy-e vagy sem nem te döntöd el, hanem a rocker közösség, a rocker társadalom.....aki más STÍLUSIDEGEN zenét hallgat az nem rocker, ez ilyen egyszerű....és képzeld, többek között én döntöm el, meg még több más rocker, h ki számít közénk valónak és ki nem....aki rockernek nevezi magát és közbe diszkóba beteszi a lábát azt mi pózernek hívtuk, divatmajomnak....a rocker életérzés meg nem merül ki annyiban, hogy a gitárhúrra masztizol....a társadalmi normák tudatos elutasítását jelenti, ezért nem fér össze se a diszkóval se egyéb populáris dologgal....hívhatod magad rockernek, de csak pózer vagy, ennyi
2013. márc. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!