Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok, van most egy 18 éves csaj akivel nagyon vonzódunk, csak 1-2 szó kérdése és járunk. Csak 1 bökkenő van, én már kinőttem a pofakönyvből és a lájkolgatásokból. ő meg pont ezt csinálja. Mit tegyek?
Még belenőhetsz a közösségi oldal imádatba...
Ha együtt lesztek, úgyis elindul majd a csiszolódás. Ő kevesebbet fogja nézni ezeket az oldalakat, te meg többet. Ez az élet törvénye...
mondjuk az tényleg idegesítő lenne,hogy mondjuk elmentek valahova ketten,hazamegy és rögtön kiposztolja,hogy itt,meg itt voltunk és jön rá 50 hozzászólás.
meg ugye a kiéhezett kis pöc-söknek maga a paradicsom a fész,mert ólálkodhatnak,lájkolhatnak ott büntetlenül.
én elég gyorsan rövidre zártam a dolgot,mert baromira idegesített.
amelyik kis gyökér lájkolta a bnőm képét,bnőmmel töröltettem és tiltattam a gyereket,mert se időm,se energiám ezt figyelni.
a csajoknak meg nem esik le,hogy ezek ólálkodnak és csak a lehetőséget várják az ilyen böködők.
akkor is pofátlanul csinálják,ha rólam is vannak képek az eljegyezve is be van nála kapcsolva és nem is vagyok kisdarab.
így a kapcs elején nem sok mindent tehetsz ellene amúgy.
majd ha nagyobb befolyásod lesz a csajra,akkor leesik neki,hogy marhaság az egész.
enyémnek szerencsére már leesett egy ideje.
Azért töröltetni a bnőd ismerőseit, mert lájkoltak egy képet?
Elég komoly féltékenykedésre vall...
Szerintem meg, hagyd csinálja csak nyugodtan a barátnőd, ha neki ez okoz örömet. Ha nem fb-zik, amíg ott vagy addig semmi gond :) Előbb-utóbb biztos kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!