Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert pont nekem udvarol es miert pont engem nez, mikor van tolem egy csaj, aki mindenhol ott van, ahol en, es szebb is, mint en?
Buliba bokolgat nekem a srac, ha osszefutunk, engem bamul, holott van egy csaj, aki szerintem sokkal szebb, mint en (alacsony, szoke, kekszemu, es csinosabb is, mint en; en pedig magas vagyok barna haju, kek szemu, es van rajtam par kg felesleg es nem tartom magam tul szepnek) de a srac, megis nekem udvarolgat, meg bokolgat.
Miert?
Tudod, nekünk fiúknak a külső, csak egy dolog. Sokkal több dolog miatt tetszik valaki. Legyen több önbizalmad!
/Azt hiszem nálatok, lányoknál is így van/
Ha az a miniruhás lány jönne be neki, akkor nem neked udvarolna minden alkalommal szerintem.
Legyen egy kis önbizalmad és ne azzal foglalkozz, hogy a másik lány, hogy néz ki, hanem hogy az ő szemében te szebb vagy. (:
Neked IS udvarolgat. Bedobja a horgot mindenhova aztán valamelyik liba csak beveszi a f... dumáját.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!