Tényleg szereteik a fiúk elvenni egy csaj szüzességét? Mi olyan jó benne? Nem pont az lenne a lényeg, hogy a nő ne kezdő legyen és ne béna?
Én nem különösebben szerettem eme folyamatot. Akkor lesz majd jó a dolog ha jól csinálod és a szűz lány rákap az izére. Amikor szinte követelőző lesz, hogy ajándékozd meg még egy (sok) orgazmussal. Az a jó!
Egyébként meg a kezdő lányt úgy alakítod ahogy neked jó. Ez is egy pozitívum.
Az nem lesz majd pozitívum, ha nagyon rákapott az izére és te már nem leszel elég. Mást is akar. Ott lesz vége a kapcsolatnak.
Na látod a magyar nyelvünk erre is magyarázatot ad.
Ha valaki elveszi a másik szüzességét: trófea
Ha valaki odaadja a másiknak a szüességét: ajándék, ami egy igazi, érzelmekkel teli kapcsolatban különös kegy.
"Egyébként meg a kezdő lányt úgy alakítod ahogy neked jó. Ez is egy pozitívum. "
Én még a kutyámról is szebben beszélek...
Még ha csúnya is a kifejezés, igaz: úgy alakítod, ahogy neked tetszik.
És én lány vagyok, és szűz vagyok. Mégis ezt vallom. Éppen ezért nem félek attól, hogy nem leszek elég jó annak, akinek odaadom.
A másik meg: egyszer minden lány volt szűz. És nem adatik meg mindenkinek az a csoda, hogy az első élményét egy szintén szűz emberrel élje át. Szerintem.
Szia
Nálunk mindketten szüzek voltunk. Engem nagyon zavarna ha barátnőm nem lett volna szűz mert akkor folyton arra gondolnék hogy előttem már másokkal is volt, akik lehet hogy csak kihasználták és nem is szerették igazán. Az ,hogy nem profi az nem számít mert hiszen én sem vagyok az :) együtt bénázunk :D de aztán majd kialakul. Nekem így sokkal jobb hogy kevésbé tud szexelni de én vagyok neki az első és nekem tartogatta magát, minthogy überprofi lenne, mindent tudna de nem én lettem volna neki az első. Üdv : Zeusz
azert jo ha szuz mert "tiszta" meg es nem fekudt le eddig vagy 20 emberrel en 3 csajnak voltam elso de egyik sem volt nekem elso.
Jo benne az hogy meg olyan felenk visszafogott uj elmeny neki s kell vigyazni rea mint a porcelanra ami a fiunak izgalmas is. nem azt kell nezni h bena vagy nem az a fo h jo legyen mindenkinek es ha kell megtanitod h kell szeretkezni mert az is fontos. A mostani baratnomet en tanitottam meg szeretkezni ki alakitottunk egy olyan "programot" ami mindkettonknek jo es neha mindketten tanulunk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!