Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok jo pont nalatok ha egy csaj nem jar discoba?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 20:54
2/26 anonim válasza:
nekem jo,mert én sem járok,csak kocsmába
3/26 anonim válasza:
Kinek, hogyan. :) Ha egy stréber, félénk csaj bemegy, neki nem :D. Érettebb felfogású, viszont nem az a nagyon jó kislány már oké. De a ribancok is bemennek sajnos, kevés az optimális.
4/26 ASOT válasza:
Discoba is szoktak járni normális lányok is bármilyen hihhetetlen is :)
De ahhoz ismernem kell hogy milyen az a lány.
Szóval elsősorban ha ezt így megmondja ettől nem lesz a szememben jobb.
6/26 anonim válasza:
nem a discoba járással van a probléma hanem azzal ami ott folyik...
ha a lányeljár discoba de csak bulizik a párjával nem kefél félre nem dorogzik akkor egészségére járjon.
De ha nem jár akkor az is jó pont, mivel én sem szeretek odajárni :)
7/26 anonim válasza:
Ha nem rázza a seggét meg vonaglik akkor nem baj, mindenki mehet egy kicsit szórakozni. A baj az, hogy akik oda mennek azoknak az a szórakozás, hogy k*rválkodnak, ellenpéldát még nem láttam. Hol vannak már a konzervatív szép jányok... :)
8/26 anonim válasza:
Nem számít. Ha jár akkor legalább el tudok vele menni.
9/26 anonim válasza:
Szerintem diszkóba járni nem azért gáz, mert ribancos, hanem egész egyszerűen szellemi igénytelenségre vall. 1000x inkább egy jó romkocsma vagy sima kocsma, ahol jó kis underground zenét nyomatnak. Vagy koncert. De diszkó, pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!