Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok boldog lenni, amikor végre úgy tűnik, hogy minden összejött?
Figyelt kérdés
Megtaláltam életem szerelmét. Szeretm őt, de tényleg. 19 éves vagyok, és ő az első igazi barátom. Vele vesztettem el a szüzességem is nemrég. De állandóan kétségek gyötörnek. Sajnos csak heti két napot tudunk most találkozni, és habár mindennap beszélünk telefonon, vagy sms-ezünk, mégis attól félek, hogy mi van, ha tart egy másik lányt is, vagy mi van, ha nem szeret mégsem. Pedig nem ad okot a kételkedésre, de mégis. Én rengeteget gondolok rá. Amikor nem vagyunk együtt, nem is vagyok igazán boldog. Ha meg vele vagyok, akkor szárnyalok. De a külön töltött idő egy kínszenvedés nekem így. Mivel győzhetném meg magam, hogy tényleg szeret? Vagy mit csináljak?2009. szept. 8. 21:37
1/2 anonim válasza:
BIZZ BENNE. és tudom ezt nem szeretnéd hallani de sohanem lesztek együtt az örökké valoságig ^^
2/2 anonim válasza:
ha ilyen gondolatok férkőznek a fejedbe, akkor nem életed szerelme... nem szabadna kételkedned benne, fel sem merülhetne a kérdés... szerintem bízz benne kicsit jobban, az első lépésnek megteszi :) és fogadd el önmagad, anélkül nem lehetsz boldog
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!