Annyira boldog vagyok 1,5 év próbálkozás után összejött a babó ma megcsináltam a tesztett és pozitív lett Még nem mondtam el a férjemnek. Ti hogy mondanátok el? Vagy ilyen kis meglepi formába? Pl: babacipő?
Én egy pici zoknit vettem:)
Gratulálok!
remélem hamarosan csatlakozhatok hozzád újra:))
Szerintem a gyerek nevében a levél is jó, meg a babacipő is!
Gratulálok nektek a picihez és sok boldogságot!
Jaj de jó! Gratulálok!!!! :)))
(Mikor ilyeneket olvasok az jut eszembe, hogy bárcsak már én is itt tartanék. Csak még fiatal vagyok és barátom sincs...) :/
Szerintem is a tesztet mutasd meg neki. :)
Sok boldogságot! :)
Gratu és üdvözlet a Terhesség topikban^^
Nálunk a párom hamarabb találta meg a tesztet és tudta meg,hogy gyerekünk lesz,mivel nem is számítottam rá, egy átmulatott bódult éjszaka után hajnalban csináltam meg,de nemtudom h ^^
Én a helyedben készítenék egy képet,olyat vennék alapul amin ti vagytok és középre tennék egy a koránah megfelelő uh képet ^^
Ada és Abi
én egy szép ajándékzacsiba raktam bele a két tesztet (kettőt csináltam a biztonság kedvéért) - persze fertőtlenítve, stb. és mellé raktam egy szép kis babafelsőt. és így adtam át a férjemnek... hát hamar kitalálta hogy mi a helyzet.. :-)
a szülőknek meg úgy mondtuk el hogy, az első uh felvétel a kezünkben volt. beraktuk egy borítékba, és azt mondtuk kaptunk egy levelet, hogy kb 20 évig ""adósságba"" fogjuk verni magunkat és ebben szeretnék a családdal osztozni és átadtuk a borítékot anyának. nagyon megható volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!