Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés
Aki elég látványosan az...15 vok,nemtom szüleim mit szólnának hozzá!(én nem vagyok az egyátalán!)
2009. szept. 8. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

Talán igazad van...előbb-utóbb elfelejtem :(

Köszönöm a (kérdésre írt) válaszokat!

2009. szept. 8. 19:11
 52/68 anonim ***** válasza:
90%
De így meg csak te szenvedsz.Ha csak a ruha számít buta vagy. Ha normális aranyos veled és jól érzed vele magad netán szereted ne hagyd emiaat.
2009. szept. 8. 19:15
 53/68 anonim ***** válasza:
21%
Nyugodtan jár, és ne hallgass a sok szemétre lejáróban az idejük.
2009. szept. 8. 20:41
 54/68 anonim ***** válasza:
76%

ha ruha alapján itélkezel,meg azért mert hungarista,akkor inkább kerüld el...nem miattad,hanem miatta...

meg amugyis...te mint irtad a másik oldalon állsz,tehát szerinted hülyeség...

magyar vagyok,hungaristának nem mondom magam,mert ez már nem magyarország,ez már cigány-zsidó ország

de ha hungaristának vallanám magam,szoba se állnék ilyennel,mint te,kedves kérdező

2009. szept. 8. 20:59
 55/68 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt egy hungarista barátom másfél évig jártunk. Teljesen egyek voltunk, csak a életstílusunk volt más.

Szüleim persze nem fogadták el, de én szerettem.

2009. szept. 8. 21:44
 56/68 A kérdező kommentje:
hát ő vmiért szóba állt velem
2009. szept. 8. 21:44
 57/68 A kérdező kommentje:
és mit szóltak szüleid hozzá?hogy oldottad meg?
2009. szept. 8. 21:45
 58/68 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egyáltalán nem gáz ha te hungarista sráccal jársz! Nekem pl. vörös csillag kitűző van a ruhámon és mégis van barátnőm:)
2009. szept. 9. 19:57
 59/68 anonim válasza:

Húha, ez sok mindentől függ!(Nem járnék amúgy, mivel vőlegényem van már 4 éve)!Szóval Én egyszer jártam egy hungaristával, akivel miután szakítottam, megütött, majd összeakart veretni a haverjaival...Ez csak egy példa, mert pl. az egyik haverja, szintén hungarista volt, de teljesen normális és nagyon kedves volt.

Ha nagyon bunkó tipus, ne kezdj vele...

2009. szept. 10. 12:00
 60/68 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim egyenesen imádják páromat. Az előttem szólónak pedig: Nem azért ütött meg, mert hungarista, hanem azért mert egy szánalomra méltó lény. És az ilyen embereket nem nevezném hungaristának...
2009. szept. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!