Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés
Aki elég látványosan az...15 vok,nemtom szüleim mit szólnának hozzá!(én nem vagyok az egyátalán!)
2009. szept. 8. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon rendes,normális DE elég feltűnően úgy öltözik az a turlmadárral járok iskolába típus...nagy magyaro polo,kokárda,ilyen szépségek...
2009. szept. 8. 18:42
 32/68 anonim ***** válasza:
57%
Szóval vessük meg azért, mert magyar létére magyarnak vallja magát magyar földön????
2009. szept. 8. 18:43
 33/68 anonim ***** válasza:
36%
A magyar érdek nem egyenlő a szélsőjobbos érdekkel, míg a magyar érdek egyezhet a zsidó érdekkel. Amúgy pedig paranoid és diliházba való, aki azt hiszi, hogy a magyarokat bármilyen szinten is Izrealből irányítják.
2009. szept. 8. 18:44
 34/68 anonim ***** válasza:
17%
Magyarnak lehet lenni úgy is, hogy nem vetsz meg minden mást. Én sem vetem meg az eszkimókat, sem a japánokat, sem a cigányokat, sem a medvefókákat. Amúgy meg zsidó magyar vagyok.
2009. szept. 8. 18:45
 35/68 anonim ***** válasza:
56%
igen, akkor a kis köcsög Simon Perez-ed miért mondta, hogy felvásárolják Magyarországot?
 36/68 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj!

Nekem kimondottan tetszik a hungarista öltözködés engem vonzz.:P

Pedig Én egy divatosan öltözködő csaj vagyok szval semmi ilyen izé.Egy próbát megér h megkért h öltözködjön másképp.Ha nem szeretné attól még ő,csak olyan ruhát visel.

37/68 anonim ***** válasza:
44%
A magyar érdek sosem egyezhet a zsidó érdekkel, mert akkor Magyarország izraelé lesz...
2009. szept. 8. 18:46
 38/68 anonim ***** válasza:
50%

18:45

Csak éppen a magyarokat (hungaristákat)!

2009. szept. 8. 18:47
 39/68 anonim ***** válasza:
24%
Érdekegyezés felléphet egyesülés nélkül is. Neked kell egy béka, a Józsit meg idegesítik a békák, ezért szívesen odaadja neked. Mindkét fél nyer. Általános iskola 3. osztályos példa. :)
2009. szept. 8. 18:48
 40/68 anonim ***** válasza:
58%
tessék emberek nézzetek, hogy magyarázkodik egy zsidó.... (magyarul nekünk nem kell Magyarország, adjuk nektek oda, mi meg legyunk rabszolgák)
2009. szept. 8. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!