Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés
Aki elég látványosan az...15 vok,nemtom szüleim mit szólnának hozzá!(én nem vagyok az egyátalán!)
2009. szept. 8. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
53%
értelmes*
2009. szept. 8. 18:37
 22/68 anonim ***** válasza:
42%
Dehogynem kezdünk "ha"-val. Te pedig értelmes lehetsz, ha ebbe kötsz bele :)
 23/68 A kérdező kommentje:
Aki nem a érdésemre akar válaszolni ÍRJON MÁSIK TOPICBA légyszives...én nem vitát akartam,másra vok kíáncsi!!!
 24/68 anonim ***** válasza:
66%
a c**ny és a zsidó nem ugyanaz
 25/68 anonim ***** válasza:
65%

18.31: Izrael a neked való... Ahogy előttem írták...

Hungarista nem összekeverendő csőcselékkel. A huligánok sem egynlőek a vandálokkal. Nem ártana elször a fogalmak közöt rendet tenni.

Az én párom hungarista, és egy talpig úriember. A kettő nem zárja ki egymást. Családcentrikus, odaadó, figyelmes, szeretetre méltó, továbbá a lehető legjobb ember... Mégis vannak elvei, amihez ragaszkodik. Mi ezzel a baj?????

2009. szept. 8. 18:38
 26/68 anonim ***** válasza:
88%
Én már mondtam kérd meg hogy öltözködjön normálisan.Ha szereted ne ilyen apróságokon bukj ki,mert ha mki így gondolkozna akkor mindenkibe találnánk kivetnivalót.
2009. szept. 8. 18:39
 27/68 anonim ***** válasza:
82%

18:36: Akkor viszont tessék szépen magyar értékeket szolgálni, és nem pedig az Izraeli barátaidét. és amúgy is ki gyülölködik, nem te kezdted?

"Milyen szavakkal nem kezdünk mondatot?

És, de, vagy, mert, így szavakkal nem kezdünk mondatot.

Bizonyos esetekben kivételt képezhetnek a párbeszédekben elhangzó mondatok."

2009. szept. 8. 18:40
 28/68 anonim ***** válasza:
30%

A "ge*i" vagyok. Tudjátok, akit utálni kell. :)

Am a válasz: az elveiért kell megvetni. Nem azért, mert elvhű, hanem az elvei milyenségéért, minőségéért, logikátlanságáért és kártékony voltáért.

2009. szept. 8. 18:41
 29/68 anonim ***** válasza:
33%
Szóval nagyjából ennyit a zsidókról, rasszisták!
2009. szept. 8. 18:41
 30/68 anonim ***** válasza:
54%
mármint a zsidók rasszisták....
2009. szept. 8. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!