Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés
Aki elég látványosan az...15 vok,nemtom szüleim mit szólnának hozzá!(én nem vagyok az egyátalán!)
2009. szept. 8. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
86%
Mostmár télleg menjetek más topicba,szegény lány csak egy kérdést tett fel mert bizonytalan és milyen vita lett.Menj másikba.
2009. szept. 8. 18:50
 42/68 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látom, az általános iskola 3. osztálya már túl magas szint volt neked, ezért képtelen voltál felfedezni a -nem is annyira rejtett - szimbolikát a mondatomban. Szövegértés egyes, tessék leülni. :)
2009. szept. 8. 18:50
 43/68 anonim ***** válasza:
46%
pedig pont felfedeztem.....
2009. szept. 8. 18:51
 44/68 anonim ***** válasza:
69%

Szükség van tisztán látó emberekre, akik valóban látnak is, és nem csak néznek. Ez önmagában nem elég, aktivisták is kellenek. Ők a hungaristák. Valóban szükség van rájuk. Csak sokan ezt még nem látják, mert birkák. Igazából minden magyarnak hungaristának kellene lennie, mert így lenne helyes a mostani helyzetben...különben a végén megszűnünk magyarnak lenni, és elveszünk a többi nép között. Bizony... szépen "feloldódunk".... Magyarország pedig csak papíron fog létezni, aztán később már ott sem. A baj az, hogy ennek a veszélyével elég kevesen vannak tisztában. Nem ártana utánanézni a dolgoknak, hogy éppen minek a közepén vagyunk. A magyarság hajója süllyedőben van a népek tengerén, de a hungaristák szorgosan próbálják 'kilapátolni' a vizet a hajóból. Ha mindenki lapátolna, könnyebb lenne, és megmenekülnénk. Kár, hogy van aki még észre sem vette, hogy süllyed a hajó... mert bezárkózva él a hajótestben, tengeti az életét, és nem megy ki hogy megnézze milyen állapotban van a hajó. Ébresztő! "Talpra magyar"

Merj rá büszke lenni, hogy magyar vagy. Nem is értem a kérdést, miért lenne ez egyáltalán baj hogy hungarista a srác? Miért mentegetőzöl, hogy "(én nem vagyok az egyátalán!)"? Nehogy már ciki legyen magyarnak vallani magad. A hungaristák a legtiszteletreméltóbb emberek közé tartoznak.

45/68 anonim ***** válasza:
52%
ja amugy szerencsére nem "zsidó" iskolába jártam, nálunk máshogy osztályoznak.
 46/68 anonim ***** válasza:
61%
18:51: Ez szép volt :) Hátha megértik a "gyengébbek" is :)
2009. szept. 8. 18:53
 47/68 anonim ***** válasza:
15%
Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, de ettől még nem látom süllyedni a "magyarság hajóját", csupán azt látom, hogy kezdünk integrálódni Európába. Nem látom, hogy ezért miért vesznénk el? Csak néhány ostoba globalizáció-ellenes őrültet látok virtuális szemeimmel a monitorom túloldalát birtokló éterben.
2009. szept. 8. 18:54
 48/68 anonim ***** válasza:
63%
Valahogy nem úgy képzelem el a globalizációt, hogy Izrael tartománya leszünk, de mindenki máshogy látja.
2009. szept. 8. 18:56
 49/68 anonim ***** válasza:
74%

Ez nagyon szép volt tényleg.:)

És tényleg süllyed a hajó.Nézzétek már meg mennyi ci**ny van.Egymás után szülik a gyerekeket ráadásul direkt cigiznek,gyógyszert szednek alatta hogy a gyerek beteg legyen és több segélyt kapjanak.Annyira szánalmas és undorító.Ja és nem beszélve arról hogy 14 éves koruktól kezdik a szülést.

Én igenis büszke vagyok arra hogy magyar vagyok.És tényleg észrekellene veni mi is történik.

2009. szept. 8. 18:59
 50/68 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem te ne akarj semmit ettől a sráctól és ezt nem a te védelmedben írom, hanem az övében. Hadd találjon egy hozzá illő lányt, aki nem beszél róla és az elveiről olyan degradálóan (lekicsinylően), hogy "turulos pólót hord, kokárdát és ilyen szépségeket."
2009. szept. 8. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!