Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés
Aki elég látványosan az...15 vok,nemtom szüleim mit szólnának hozzá!(én nem vagyok az egyátalán!)
2009. szept. 8. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
48%
18:13 én szeretem a hazám, de nemszeretem a sok hungaristát , valahogy nem a hazaszeretet jut róluk az eszembe
2009. szept. 8. 18:26
 12/68 anonim ***** válasza:
70%

Ha turul madaras pólóm van akkor náci hungarista(má ez is vicc) vagyok,de ha amerikai sávos vagy Che Guevarás,vörös csillagos pólóm van az menő?

Egyébként a meghatározásotok szerint nem vagyok hungarista,mert nem hordom a ruhájukat,de hazaserető embernek tartom magam.Akkor most mi van?

Igazatok van majd kinövöm....

2009. szept. 8. 18:27
 13/68 anonim ***** válasza:
46%
Ez attól függ kit tekintünk "hungaristának".
2009. szept. 8. 18:28
 14/68 A kérdező kommentje:
Erre van egy csomó más topic...
2009. szept. 8. 18:30
 15/68 anonim ***** válasza:
31%
Nem számít, hogy milyen ruha van rajta. Ha hungarista, akkor megvetnivaló és szánalomra méltó. Értelmes ember nem áll szóba az olyanokkal.
2009. szept. 8. 18:31
 16/68 anonim ***** válasza:
68%
Akkor kötlözz te is Izraelbe!
2009. szept. 8. 18:33
 17/68 anonim ***** válasza:
69%
Hülyeség miért lenne megvetnivaló? Mert utálja a büdis c**nyokat? pf..
2009. szept. 8. 18:36
 18/68 anonim ***** válasza:
25%
Te is értelmetsz lehetsz, mert "ha" szóval nem kezdünk mondatot.
 19/68 A kérdező kommentje:
AZ utolsót egyáltalán nem értem,mit akar ezzel O__o leehet én vok buta?
 20/68 anonim ***** válasza:
31%
A 18:31-es vagyok. Képzeld, speciel tényleg zsidó vagyok. Nem vagyok vallásos, nem ismerek túl sok más zsidót, nem vagyok rá büszke és nem is szégyellem. Zsidónak születtem. És előszeretettel köpöm le verbálisan a szélsőjobbos söpredéket, akik azt hiszik, hogy bennük Árpád vére folyik. Ha mindenáron gyűlölködéssel akarod tölteni az életed, hát tedd. Engem nem zavar. Attól még zsidó maradok és attól még magyar maradok, mert mint tudjuk, a kető nem kizáró ok.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!