Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit tennétek, ha a párotok mozdonyvezetővel csalna titeket?

Figyelt kérdés
És amikor a párotok lebukna, akkor azt mondaná, hogy azért csal meg, mert keveset vagy otthon?
2013. febr. 19. 19:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha más iránt lennének érzelmei?

Azon már nincs mit megbocsájtani,onnantól nincs értelme az egésznek,szóval akkor egyértelmű,h külön válnának az útjaink.

2013. febr. 21. 10:17
 22/35 anonim ***** válasza:
19-es, én nem azért szakítanék megcsalás miatt, mert nem tudnék "megbocsátani". Elfogadom, hogy hibázott az illető, hiszen emberek vagyunk. Azért szakítanék, mert egy ilyen után soha nem bírnék többé már úgy tekinteni a kettőnk egységére mint zárt, intim, meghitt közösségére. Mintha örökre bemocskolná ez, hogy bevitt abba a zónába egy 3. személyt, ahol rajtunk kívül senki másnak nincs helye. Még egyetlen alkalommal sem.
2013. febr. 21. 10:18
 23/35 anonim ***** válasza:
Értem. Na igen, ez érthető. Bár én sztem még ott is próbálkoznék visszahódítani noha teljesen esélytelen de az ember az utolsó fűszálba is belekapaszkodik ha annyira fontos neki valaki.
2013. febr. 21. 10:19
 24/35 anonim ***** válasza:

Én pont ezért értettem egyet a 16-os válasszal,mert mondjuk úgy,h előre bekalkulálom,h úgyis lesz megcsalás,persze nem örülök neki,de eléggé naívnak és idealistának kell lenni ahhoz,h azt higgyük,a párunk örökké hűséges lesz.

Mondjuk én még nem csaltam meg senkit,bár igazán nem is lett volna lehetőség olyannal,aki nagyon tetszett,szóval lehet csak ezért.

Kivételek mindig vannak azért,ez biztos.

2013. febr. 21. 10:35
 25/35 anonim ***** válasza:
Mondjuk mellesleg meg az a véleményem, hogy aki érett felnőtt fejjel gondolkozik, tényleg fontos számára a kapcsolata, az mérlegeli, hogy mit veszíthet egy esetleges megcsalással és nem fogja megtenni. A megcsalásra nincs kifogás mint pl. szar a kapcsolat, sok a veszekedés..stb. Meg kell beszélni, keresni kell a megoldást, ha pedig nincs közös nevező, akkor szakítani és utána lehet duhajkodni. Szerintem aki megcsal valakit vagy nagyon kiforratlan személyiség vagy nyom számára túl sokat a latban a kapcsolata.
2013. febr. 21. 10:39
 26/35 anonim ***** válasza:
*nem nyom
2013. febr. 21. 10:39
 27/35 anonim ***** válasza:
Hát,igen,meg lehet próbálni visszahódítani,de sztem ez azonnal úgysem megy,el kell telnie egy kis időnek,és még utána sem sok esélyt látok,nem véletlen,h kiszeretett belőlünk az illető.
2013. febr. 21. 10:40
 28/35 anonim ***** válasza:
25-ös,ez így van,így lenne normális,de nézzünk szembe a tényekkel,szinte minden korosztályra,tök mindegy milyen háttérrel rendelkeznek,jellemző,h csalják a párjukat.
2013. febr. 21. 10:43
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha egyszer valaki kiszeretett belőlünk akkor már szerinted nincs esély újra elnyerni az érzéseit??
2013. febr. 21. 10:45
 30/35 anonim ***** válasza:

Sztem nem sok.

Tudod,van a mondás,h felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Én inkább próbálnám lezárni a dolgot.

2013. febr. 21. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!