Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még? Megcsaljam?
Szerintem értelmes férfi, bottal sem nyúlna hozzád. Azon nem gondolkoztál még, hogy a pasid miért nem akar megdugni gyökér?
Már nem tudsz mit mondani, csak fröcsögsz itt kínodban. Szerintem téged jó ideig nem fog megb*szni senki, csak az áram. Sajnálom, hogy az ilyen retardáltak gyereket hoznak a világra. PErsze nyilván ő a hibás, hogy egy elviselhetetlen, hülye p*csa vagy, akitől már a zsebhoki is jobb. Az biztos, ha az én nőm lennél és félre mernél b*szni, kicsinálnálak.
a gyerekednek ne szégyelld majd ezt megmutatni 14-15 év múlva, csak hogy legyen képe arról, milyen az anyja
bár az se lenne rossz ötlet, ha ezt most megmutatnád a férjednek, hadd mondja már meg ő, hogy mit érdemelsz. törődést, vagy durvábbat
életképtelen köcsög k.rva...a mocskos cigány formádat te senkiházi. csak a halált érdemled, nem a b.szást, hülye retkes, büdös p.csa
hagyd ott szerencsétlen gyereket meg a férjedet, és takarodj dolgozni a sarokra ahova való vagy, ezeket a szerencsétleneket mentsd meg legalább magadtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!