Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még? Megcsaljam?
Figyelt kérdés
Párommal 2éve élünk együtt. Van egy gyerekünk. A terhesség alatt alig volt szex,előtte majdnem minden nap szeretkeztünk,amit általában ő akart. Miután megszültem (nem maradt rajtam felesleg,kondizom, és sokat adok magamra) most hetente egyszer vagyunk együtt, ha közeledem lepattint, mert filmet néz,fáradt,bla bla bla... Nekem ez kevés, már mondtam neki rengetegszer. Mondtam szépen, mondtam csúnyán, meg akartam beszélni, nem hajlandó rá,és változtatni sem akar.Ne írjátok h hagyam el, nem tehetem,mert nincs meg hozzá az anyagi biztonság. Ő 33 éves férfi, én 24éves nő.
Biztos nem vagy elhanyagolva, ellenben velem. Vagy földhöz ragadt vagy, aki beéri havi egy szexxel.
2013. febr. 20. 16:54
22/55 anonim válasza:
Most komolyan, minek teszel fel kérdést, ha nem érdekel az őszinte válasz.. Egyértelmű, hogy eleged van, hogy nem szereted, hogy nem vagy érett egy házasságra, családban élni főleg nem, de lelépni nincs elég lóvéd, erkölcsöd sincs.. Nincs ezen mit ragozni.. Úgyis megcsalod, ahogy azt az ilyen nők csinálni szokták,egyértelmű, hogy téged csak a szex érdekel.. Nincs erről mit beszélni.. Csak sajnáljuk a barátod, gyereked ennyi...
2013. febr. 20. 18:04
23/55 A kérdező kommentje:
Még jó h a barátom sajnálja mindenki...Az én szivem is majd megszakad érte.. Nem ő van elhanyagolva. A gyerek ebből nem tud semmit, úgyis úgy csinálom h senki ne tudja.
2013. febr. 20. 18:55
24/55 anonim válasza:
de még mindig nem válaszoltál azon egyszerű kérdésre, szeretted-e őt egyáltalán valaha? Miért kellett gyerek pár hónap ismeretség után?
2013. febr. 20. 20:37
25/55 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szerettem, és elég nagy áldozatot hoztam érte. Mert akkor minden rendben volt, igen, szex téren is minden tökéletesen rendben volt,minden nap együtt voltunk,és azt ő akarta. De ahogy terhes lettem, rá 2hónapra mint akit elvágtak, már nem közeledett hozzám. Már 1,5 éve így élünk, és nem kapok tőle válaszokat, ha megkérdem mi baja van.
2013. febr. 20. 20:48
26/55 anonim válasza:
Szánalmas vagy, nincs ezen mit tovább ragozni. Voltam már én is elhanyagolva, 11 hónapig nem feküdt le velem a párom. De én korrekt voltam, és mivel nem volt hajlandó változtatni, kiléptem. Nem volt könnyű, de még mindig korrektebb, mint félrek.rni
25/N
2013. febr. 20. 23:28
27/55 anonim válasza:
Ez az, járasd csak le magad az ilyen szánalmas, "hármat találok a helyére" dumával és fejeld meg egy nagy adag "Ő lök más karjaiba" maszlaggal.
Ez is csak megerősíti, amit írtam. Nem lépsz le, mert ugye jó egy balek, aki eltart. MEgvan az anyagi biztonság és ez feljogosít, hogy félreb*sszál? Hagyd el, vagy oldd meg a problémát!
Azt hitted, hogy mindenki megsajnál és támogat? Hát nagyon nem.
2013. febr. 21. 06:42
28/55 A kérdező kommentje:
Érdekes...arra senki nem gondolt, h talán ő k**r félre, ezért nincs ereje itthon semmire? És ha ő megtette, vagy épp azt teszi, akkor mi van?
2013. febr. 21. 12:55
29/55 anonim válasza:
Erről eddig szó sem volt, talán ezért nem gondolunk rá.
Eddig csak az derült ki, hogy egy szexéhes, kitartott riherongy k.va vagy. Amihez mindannyian csak gratulálni tudunk.
Most meg megpróbálod a párodat hibáztatni. Ha szerinted tényleg megcsal, akkor keress bizonyítékot, és dobd ki.
2013. febr. 21. 13:52
30/55 A kérdező kommentje:
Figyu, sajnálom h te ahhoz vagy szoktatva h elhanyagolt kis házi asszony vagy :D, havi egyszer ha van kedve megd**g, vagy még annyiszor sem, nem vagyunk egyformák, nem vagyok én sem szexéhes, sem riherongy, csak nem ehhez vagyok szokva, ennyi. Nem elég heti egy, ilyen egyszerű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!