Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még? Megcsaljam?
Figyelt kérdés
Párommal 2éve élünk együtt. Van egy gyerekünk. A terhesség alatt alig volt szex,előtte majdnem minden nap szeretkeztünk,amit általában ő akart. Miután megszültem (nem maradt rajtam felesleg,kondizom, és sokat adok magamra) most hetente egyszer vagyunk együtt, ha közeledem lepattint, mert filmet néz,fáradt,bla bla bla... Nekem ez kevés, már mondtam neki rengetegszer. Mondtam szépen, mondtam csúnyán, meg akartam beszélni, nem hajlandó rá,és változtatni sem akar.Ne írjátok h hagyam el, nem tehetem,mert nincs meg hozzá az anyagi biztonság. Ő 33 éves férfi, én 24éves nő.
Amúgy ha csak szex kell, akkor azt elintézheted velem, ha tetszünk egymásnak... :)
2013. febr. 19. 19:03
12/55 A kérdező kommentje:
Szülőkhöz nem mehetek, külföldön dolgoznak.:( Igen, lehet h tényleg nem szeretem már, de azért mert ez megromlott. Mindenkitől azt hallom, h naponta szexelnek. Én nem akarok naponta, de 3-4 alkalom egy héten szerintem nem sok. Csak annyi kellene h közeledjen hozzám, de nem, nem kell neki.
2013. febr. 19. 20:05
13/55 anonim válasza:
Miért szültél neki babát? 2 év.... Akkor mennyi idős a gyerek? Szeretted őt valamikor? Mert nekem úgy tűnik a válaszaidból hogy neked a szex a legeslegfontosabb. Ennyi idő alatt (2 év gyerekkel) nem is ismeritek egymást normálisan...
2013. febr. 19. 20:17
14/55 anonim válasza:
Az ilyen "csináljunk gyereket az első randin" típusú párok szoktak öt év után válni.
Még egyszer leírom, hogy te is megértsd: a heti egy egyáltalán nem kevés. Aki azt meséli, hogy minden nap, az hatalmas kamu. Vagy még nem szült gyereket.
25/N
2013. febr. 20. 02:47
15/55 anonim válasza:
Nem akarod elhagyni, de azért az ráférne a pofádra, hogy megcsald.
Érdekes, ha egy férfi teszi fel ugyanezt a kérdést, akkor mindenki leoltja, hogy törődjön bele.
Akkor viseld el te is. Az meg, hogy te úgy véled, hogy nincs rajtad felesleg, koránt sem biztos. Ráadásul itt nem a súlyon van a hangsúly, hanem a hozzáálláson.
2013. febr. 20. 08:02
16/55 A kérdező kommentje:
Hogyan kellene hozzá állnom ahhoz, h le se sz**ja h mit igényelnék? Neki csak saját maga a fontos. Nem érem be ennyivel, mert mindenhez én alkalmazkodom. Ha akarom hármat találok a helyére :D
2013. febr. 20. 13:44
17/55 anonim válasza:
Akkor szakíts, idióta.
2013. febr. 20. 14:39
18/55 anonim válasza:
Az ilyen riherongy kur.vák miatt nincs a nőknek semmi becsülete a férfiak előtt. És teljesen igazuk van. Ha egy ilyen ostoba nő elbánna velem, én sem hinnék már egy nőnek sem, soha többet az életben. Őszintén sajnálom a párodat.
Remélem megcsalod, rájön, és úgy elpereli tőled a gyereket, hogy csak úgy nyekkensz. Aztán nézhetsz másik pasi után, aki eltart.
25/N
2013. febr. 20. 15:05
19/55 A kérdező kommentje:
Jah...persze.. Ti férfiak meg mindég a k**rvák után futtok, nem igaz??? Akkor ne magyarázz. Különben nem csalnám meg ha normális lenne, de hát ő lök más karjaiba. Nem kell elhanyagolni a feleséged, és nincs baj. Nem csak ti férfiak tudtok félrek**rni. Nekünk még könnyebb is mint nektek.:D
2013. febr. 20. 15:18
20/55 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel NŐ vagyok én is. Pontosabban veled ellentétben én NŐ vagyok.
És helyetted is szégyellem magam a nemünk nevében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!